Ramon van Uden

Op naar 2023

Bij STYB ondersteunen wij onze klanten bij hun dagelijkse administratieve processen. Hierdoor is er inzicht en kunnen onze klanten vooruit kijken.

Ook binnen STYB kijken we graag vooruit, vooral zo richting het einde van het jaar. Hoe gaat het met de doelen  en waar willen we volgend jaar aandacht aan besteden? Hiervoor hebben we onze collega’s gevraagd waar ze trots op zijn… en hoe staat het met hun werkgeluk?  Heel veel leuke reacties kregen we terug: open communicatie, groot teamgevoel, samen ervoor gaan, een goede werksfeer met humor en gezelligheid, maar zonder dat de werkzaamheden eronder lijden. En trots op het werk dat wordt afgerond en processen die zijn verbeterd. Ook de zes collega’s die dit jaar bij STYB en Loonium zijn gestart voelen zich al volledig thuis bij STYB.

Wij vinden het belangrijk dat ondernemers bezig zijn met wat ze leuk vinden. Maar dat geldt ook voor onze collega’s … en we proberen het elke dag nog beter en efficiënter te doen. Vol enthousiasme gaan we hiermee door en er staan leuke ontwikkelingen voor de deur van STYB en Loonium. Zo starten we in 2023 met Payroll Cloud: een online salarisadministratie dienst met een eigen klantportaal en Pocket app. Het klantportaal gaan we verder uitbreiden met fiscale workflows en een ticketsysteem om onze klanten goed van dienst te zijn. En op sportief en maatschappelijk gebied gaan we in 2023 iets heel gaafs doen! Het is super leuk om te werken bij dit administratiekantoor dat het graag anders doet. STYB is informeel, ondernemend, laagdrempelig, innovatief, vitaal en vooral niet te vergeten: trots!

Werken bij STYB: https://www.styb.nl/vacatures/

Ramon van Uden, STYB Bedrijfsondersteuning
www.styb.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *