SeeYou@10

Opening SeeYou@10 in Terborg

Op zaterdag 17 september opende SeeYou@10 haar kledingwinkel voor heren en dames aan de Hoofdstraat 10 in Terborg. Het was en is een droom van Esther Borkes om haar eigen kledingwinkel te beginnen. Na 16 jaar gewerkt te hebben voor diverse merken als manager in de detailhandel, heeft ze nu de stap durven nemen om een eigen winkel te beginnen.

Via via liep ze tegen een leegstaand pand op in de Hoofdstraat in Terborg. Voorheen is daar onder meer Tuunte gevestigd geweest. Dat maakte de stap nog makkelijker en via een uitgebreid ondernemingsplan, onderzoek en enquêtes kon er gestart worden met deze mooie uitdaging. Samen met haar man op de achtergrond zal Esther de winkel gaan draaien. Bij eventuele drukte zullen haar dochter en schoondochter bij springen.

Dames SeeYou@10

Als merken zullen de namen Vero Moda en Object bij de dames bekend klinken, daarnaast is er ook C&S, dat is een modieuze en strakke lijn en Jhenit en Mironcé. Deze merken zijn vooral modieus en voor diverse leeftijdscategorieën geschikt.

Heren SeeYou@10

Voor de heren is gekozen voor de bekende merken Jack & Jones en Cars. Deze merken zijn vooral bekend om hun Jeans, maar ook polo’s, overhemden, vesten en hoodies. Daarnaast is er gekozen voor Brax, deze staan bekend om hun kwaliteitsbroeken, maar ook een luxer segment overhemden, zowel katoen als de betere linnen overhemden.

Om het helemaal af te maken is er ook het merk “A Fish Named Fred”, dit merk brengt overhemden, shirts, polo’s, zwemshorts, schoenen en slippers uit met een markante print. Vaak thema- en seizoensgebonden. Voor komende winter is er gekozen voor een skithema met alles wat er daaromheen hangt.

De schoenen worden samen met het bekende merk Rehab uitgebracht en de slippers samen met het bekende merk Sinner. De schoenen en slippers worden waarschijnlijk volgend jaar aan de collectie toegevoegd. Ook zullen er bij passende sieraden voor zowel de vrouw als man erbij worden verkocht.

Esther hoopt jullie te verwelkomen aan de Hoofdstraat 10 in Terborg, of zoals de naam al zegt: SeeYou@10

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *