Orthodontist Jeroen Van Os

Orthodontist Jeroen Van Os beugelt al ruim 30 jaar in de Achterhoek

“De beste resultaten behaal je samen!”

Orthodontistenpraktijk Van Os is specialist in beugels in de Achterhoek vanuit Groenlo en Winterswijk. Sinds enkele maanden is collega Julia Voroshylova toegevoegd aan het team van behandelaars in de orthodontie.

Julia heeft de opleiding Tandheelkunde aan de Kharkiv National Medical University in de Oekraïne gevolgd. Na het succesvol afronden van deze studie heeft zij zich gespecialiseerd in de orthodontie en in de daaropvolgende periode ervaring opgedaan in haar eigen orthodontie praktijk waar ze met veel plezier gewerkt heeft aan de behandeling van patiënten van alle leeftijden.

“Door de huidige situatie in Oekraïne ben ik samen met mijn dochter naar Nederland gekomen. Ik ben heel hard bezig mij de Nederlandse taal eigen te maken, ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik soms nog iets in het Engels zeg. Ik kijk er naar uit om je binnenkort in de orthodontie te ontmoeten!”

Tandheelkundige puzzels

Er worden elke dag weer oplossingen bedacht voor tand- en kaakafwijkingen en te komen tot een mooi, functioneel en stralend gebit voor iedereen. Daar zitten heel lastige gevallen tussen, maar die vinden we eigenlijk het leukst. Behandelplannen maken en knutselen met techniek. En het gaat niet alleen om puzzelen met tanden, kiezen en kaken, maar ook om het zoeken naar de benadering van patiënten, het omgaan met mensen. Hoe benader je kinderen, pubers en volwassenen? Hoe motiveer je ze tot het dragen van soms lastige apparatuur en het iets langer doordragen van de beugel voor een perfect resultaat? Samen met de assistentes zorgen we er samen voor dat alles zo goed mogelijk loopt en dat patiënten tevreden zijn met de behandeling en het resultaat.

Zowel kinderen als hun ouders in de stoel

In de afgelopen 33 jaar zijn er al heel wat beugels gezet en is de Achterhoek er zo nog een stukje mooier op geworden. Een heleboel ‘normale’ maar ook heel lastige afwijkingen, schisis-patiënten, mensen met grote over- en/of onderbeet. Voor alle problemen is er een oplossing. Sommige eerste patiënten uit de beginjaren van de praktijk komen nu zelfs met hun kinderen in de praktijk. Soms werkt het andersom, dat eerst het kind behandeld wordt en daarna de vader en/of moeder. Een beugel kan ook op latere leeftijd en daar kun je nog veel plezier van hebben.

De enige specialist in de regio

Om je orthodontist te mogen noemen, volg je na je tandheelkunde opleiding nog eens een vier jaar durende vervolgopleiding.

Orthodontisten vind je in Groenlo, Winterswijk, Doetinchem en Zutphen. “Ook na de opleiding houden we ons continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen middels cursussen en congressen. We zijn altijd op zoek naar verbetering in de beugelbehandeling, maar ook in de organisatie van de praktijk, de benadering van klanten en samenwerking met collega’s en verwijzers.”

“Een praktijk runnen doe je samen, met de assistentes, de verwijzers, de tandartsen, de kaakchirurgen, de tandtechnische laboratoria en allerlei andere mensen en bedrijven die bij de praktijk betrokken zijn. Samen zorgen zij met ons voor de beste resultaten! Helemaal nu Julia ons team is komen versterken.”

U vindt onze praktijken in Notenboomstraat 11, 7141 AB Groenlo Tel: (0544) 464646

en Spoorstraat 12-I, 7101 GT Winterswijk Tel: (0543) 530606

Kijk voor alle info op www.orthovanos.nl

orthodontie

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *