D.A. Diverse

Ouders kunnen dansen!

Zaterdag 23 en zondag 24 maart vonden gedurende twee dagen de competities in diverse categorieën plaats in Eventcentre Aquabest.

Nieuwkomer D.A. Diverse behaald direct tweede plaats in de categorie Parent Team HIPHOP! UDO (United Dance Organisation) competities bieden dansers van alle leeftijden, met diverse vaardigheden en stijlen de kans om te performen en zich met elkaar te meten tijdens  evenementen in de BeNeLux, Europa en de Wereld.

D.A. Diverse

Vanaf november is het gloednieuwe Team D.A. Diverse uit Dinxperlo met o.a. dansdocente Magali, hard aan het trainen geweest voor hun eerste wedstijd. Afgelopen zaterdag gingen ze de strijd aan tegen verschillende teams uit o.a. Twente en Overijssel.

‘Om je te kunnen meten aan anderen, moet je de strijd simpelweg aangaan’. Voor het Danzarte Parent team uit Dinxperlo heeft dit goed uitgepakt en behaalden direct een podiumplaats en gaan zich nu voorbereiden op het Nederlands Kampioenschap volgende maand.

Meer weten over dit team en de gave danshobby? Bezoek dan de website https://danzarte.nl/

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *