Page 6 Model Ashley uit Lichtenvoorde

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Ashley Sheridan

Naam: Ashley Sheridan
Leeftijd: 21 jaar
Woonplaats: Lichtenvoorde

Het dagelijkse leven:
In het dagelijkse leven ben ik druk bezig met mijn studie Social Work aan het Saxion en mijn werk als begeleidster op een zorgboerderij. Ik heb het hier enorm naar mijn zin. Naast mijn studie en werk houd ik er van om met vrienden een terrasje te pakken, een boek te lezen, Netflix te kijken of te sporten. Voornamelijk de winter- en watersporten spreken mij aan. In de zomer ben ik regelmatig op het water te vinden op de ski’s, het stand up paddle board of met mijn snorkel.

Hoe ver zou je gaan voor de camera:
Ik vind het belangrijk dat ik mij prettig voel voor de camera. Daarnaast houd ik ook rekening met het thema omdat ik met mijn werk wel een bepaalde boodschap moet uitstralen.

Het mooiste aan jezelf:
Mijn ogen vind ik het mooist aan mezelf. De donker bruine kleur is heel sprekend en past goed bij de kleur van mijn huid.

Op mijn bucketlist staat:
Ik zou graag nog een aantal toffe reizen willen maken. Ik ben enorm reislustig en zou graag willen backpacken door Afrika of Azië, duiken in Bonaire en het Noorderlicht bekijken in Lapland.

Toekomst:
In de toekomst hoop ik mijn studie Social Work te hebben afgerond en wil ik graag doorsturen tot psychomotorische therapeut. Misschien wil ik wel een eigen praktijk oprichten voor kinderen en jeugd. Ik zou graag mijn kennis en ervaring willen delen om anderen te kunnen helpen ontwikkelen.

Waar ga je graag uit:
Qua uitgaan vind ik het vooral belangrijk dat het gezellig is. De locatie maakt mij niet zoveel uit. Ik ga graag terrassen, geniet van de zee en houd van natuurgebieden. Vooral de afwisseling ervan vind ik heerlijk.

Belangrijkste aan een partner:
Het belangrijkste voor mij aan een partner is dat iemand verzorgd, ambitieus en eerlijk is. Er moet overal over gesproken kunnen worden en het moet vooral heel gezellig zijn!

Meest extreme wat je hebt gedaan:
Helemaal alleen op vakantie naar Slovenië. Hier ben ik wezen canyoningen, raften, bergbeklimmen en heb ik aan stand up paddling gedaan. Dit was een super toffe ervaring en iets wat ik nooit meer zal vergeten.

Ontmoeten:
De Achterhoekse Suzan & Freek zou ik graag nog eens in het echt willen ontmoeten. Ik ben fan van hun muziek en zou graag samen een kopje thee willen drinken. De muziek inspireert mij en ik kan er echt van genieten.

Het mooiste aan mijn magazine:
De persoonlijke verhalen en hoogte punten van de bevolking uit de Achterhoek vind ik het leukst. Mensen die elkaar inspireren en hun passie delen.

Meer Page 6 modellen zien en hun verhalen lezen? Klik dan hier!

Page 6 Model – september 2020
Uitgever – MIJN Magazine
Fotografie – Robin Sommers

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *