Page 6 model – Benthe van Roessel

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Benthe van Roessel uit Lochem

Naam: Benthe van Roessel
Leeftijd: 18 jaar
Woonplaats: Lochem

1. Dagelijks leven/hobby’s
Ik heb momenteel een tussenjaar en op dit moment werk ik als communicatiemedewerker en contentcreator. Verder ben ik aan het kennismaken met de modellenwereld en ben ik weer bezig om het sporten goed op te pakken! Op de zaterdagavond is het tijd voor rust. Of nouja.. rust; eerder een avondje met vrienden!

2. Hoe ver zou je gaan voor de camera 
Ik doe waar ik mij goed bij voel! Ik heb wel eens in bikini of lingerie een fotoshoot gehad. 

3. Meest sexy aan jezelf
Het meest sexy aan mijzelf vind ik toch mijn ogen. In het zonlicht heb ik groene ogen terwijl, als ik in een schaduw sta, je haast bruin ziet.

4. Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist)
Ik zou graag nog heel de wereld willen zien. Dat is een mega bucketlist dus, maar wel echt een droom 😉 

5. De toekomst
Dan blijf ik toch bij m’n bucketlist. Rondreizen en veel zien. Het liefst met, tegen die tijd, mijn kinderen en man. Mooiste wat ik kan bedenken!

6. Waar ga je graag uit
Dan trek ik toch meer naar Twente toe. Enschede, Hengelo en Oldenzaal ben ik wel vaak te vinden! Lekker dichtbij en veel van mijn vrienden wonen daar. Toch is in de grote stad, zoals Amsterdam en Utrecht bijvoorbeeld, de vibe ook heel leuk!

7. Belangrijkste aan je partner
Dat hij me aan het lachen maakt! Heel erg belangrijk! Loyaliteit en respect mogen ook zeker niet ontbreken!

8. Meest extreme dat je hebt gedaan
Op m’n 16e alleen naar Curaçao geweest voor 3,5 maanden. Ik sliep in een studentenhuis met kakkerlakken, maar ik had het voor geen goud willen missen 😉

9. Nog willen ontmoeten: 
Kim Veenstra. Ik vind haar een topmodel met interessante post en ze zet zich ook altijd in voor goede doelen. 

10. Het mooiste aan mijn magazine:
Het is een goed gelezen blad in de regio! Iedereen kan laten zien wie ze zijn. Ik vind het mooi om te zien hoeveel verschillende meiden er in de Page 6 staan!

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Strikkeling. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *