Page 6 Model Bernice uit Gendringen

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Bernice Sangers

Page 6 Model – februari 2020
Uitgever: MIJN Magazine
Fotografie: Robin Sommers

Naam: Bernice Sangers
Leeftijd: 34
Woonplaats: Gendringen

Dagelijks leven + je hobby’s: In het dagelijkse leven ben ik bezig met mijn bedrijf Bodify, waarbij ik dames coach op het gebied van voeding, training en leefstijl. Alle 3 de pijlers zijn belangrijk bij het behalen van een sportief doel, omdat mijn passie bij ligt bij de sport voelt mijn werk niet aan als werk ik sta dan ook 24/7 klaar voor ‘mijn’ dames om ze te helpen waar nodig. Het is dan ook niet gek als ik zeg dat mijn hobbies zijn; fitnessen. Maar ook hou ik ervan om met mijn franse bulletes te wandelen in Montferland.

Hoe ver zou je gaan voor de camera: Ik heb al redelijk wat fotoshoots gedaan en ook naakt, maar ik ben wel van mening dat dit ‘classy’ moet blijven.

Het meest sexy aan jezelf: Lastig om over jezelf te zeggen denk ik, maar ik vind mijn lach denk ik het mooiste.

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucktlist): Voor 2020 is dat sowieso een paar mooie reizen maken en Bali staat bovenaan mijn bucketlist. Daarnaast hoop ik meer dames te kunnen helpen op weg naar een gezondere leefstijl.

De toekomst: Ik hoop in de toekomst een mooi vrijstaand huis te hebben, een succesvol bedrijf en ook nog veel mooie reizen te kunnen maken. Making memories.

Waar ga je graag uit: Ik ben niet echt een uitgaans-type omdat ik altijd redelijk serieus ben met sporten. Maar ik hou ervan om naar festivals te gaan als het lekker weer is 😉

Het belangrijkst aan je partner: Dat hij betrouwbaar en eerlijk is en tuurlijk moet hij ook een lekkerding zijn. Gelukkig heb ik iemand gevonden die alles in huis heeft om mij happy te maken. Lucky me J

Het meest-extreme dat je hebt gedaan: Ik vind niet snel iets extreem. Ik heb bij de luchtmobiele brigade gezeten dus heb aardig wat extreme dingen gedaan; parachute springen, pendule sprongen, etc. Daarnaast heb ik 10 jaar aan motorracen gedaan, waarbij ik wel eens crashte (als je nooit valt ga je niet hard genoeg ;)).
Dus het aller extreemste wat ik heb gedaan? Geen idee, misschien komt dat nog?

Nog willen ontmoeten: Michael Pilarczyk. Ik vind hem een interessant persoon. Hij heeft het boek “Master your mindset” geschreven, wat voor mij wel een eye-opener was. Ik zou graag eens met hem willen babbelen over mijn bedrijf, over de ideeen die ik heb, en wie weet een samenwerking. Dream big, right?!

Het mooiste aan MIJN Magazine: De verhalen over de ondernemers van de Achterhoek, ik hou ook ervan om te lezen wat iemand ‘drijft’ wat zijn of haar passie is!
Daarnaast natuurlijk Page 6 😉

Meer Page 6 modellen zien en hun verhalen lezen? Klik dan hier!

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *