Page 6 Model Bressilla uit Winterswijk

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Bresilla Mulder

Naam: Bressilla Mulder
Leeftijd: 24 Jaar oud
Woonplaats: Winterswijk

Dagelijks leven:
Mijn dagen staan altijd vol met dingen wat ik leuk vind om te doen. Mijn werk en hobby is haarstylist zijn. Ik werk 4 dagen in de week in een salon in Eibergen.

Ik heb veel passie voor mijn vak. Daarnaast werk ik extra als model. Daar heb ik nu 4 jaar ervaring in. Voor nu heb ook in bijna elk thema ervaring, dat varieert van beauty shot tot portrait tot fashion.

Hoe ver zou je gaan voor de camera:
Ik ga sowieso niet verder dan waar ik mij prettig bij voel. Ik heb weleens lingerie of zwemkleding geshoot. Maar ben geen voorstander van nude. Daarnaast kies ik zelf heel zorgvuldig uit met wie ik een samenwerking aan ga.

Wat vind ik het meest sexy aan mezelf:
Altijd lastig natuurlijk om over jezelf te zeggen, maar ik ben erg trots op de vorm van mijn lippen. Die zijn van nature iets voller, omdat ik deels Molukse ben. Mijn oogkleur vind ik ook heel mooi, door de contrasten die erin zitten.

Mijn bucketlist:
Ik zou graag nog eens een wereldreis willen maken van IJsland tot aan Afrika.

De toekomst:
Die is nu nog een beetje onzeker door de crisis, maar ik wil graag doorgroeien tot salonmanager en vak trainster. Ik vind het super om mijn creativiteit en ervaringen met anderen te delen en elkaar te helpen om te groeien.

Waar ga je graag uit:
Qua uitgaan vind ik het erg leuk om terrasjes, bioscopen of natuurgebieden te bezoeken. Ik ben erg een gezelligheid type, maar vind het soms ook leuk om cafés of clubs langs te gaan.

Het belangrijkste aan mijn partner:
Ik vind het geweldig hoe zorgzaam en eerlijk hij is. Dat hij oprecht en open is. Het belangrijkste ook is dat ik hem 100% kan vertrouwen.

Het meest extreme dat je gedaan heb:
Het meest extreme en mooiste ervaring tot nu toe is diepzee duiken in Tenerife.

Nog willen ontmoeten:
Ik zou Angelina Jolie wel eens willen ontmoeten. Ik vind haar erg gedreven en standvastig, vooral met haar humanitair werk in het buitenland.

Het mooiste aan mijn magazine:
Ik vind het tof dat het blad de mooiste en leukste hoogtepunten van onze regio laat zien. Alles staat vol met passievolle mensen en lokale producten en streken van de Achterhoek.  

Meer Page 6 modellen zien en hun verhalen lezen? Klik dan hier!

Page 6 Model – juli/augustus 2020
Uitgever – MIJN Magazine
Fotografie – Robin Sommers

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *