Page 6 Model – Charrissa Rissewijck

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Charrissa Rissewijck.

Naam: Charrissa Rissewijck

Leeftijd: 25 jaar

Woonplaats: Aalten

Dagelijks leven + je hobby’s: In het dagelijks leven werk ik met alle liefde in en voor mijn eigen schoonheidssalon Beauty by Charris. Hiernaast werk ik als visagiste voor een aantal artiesten, ben ik model en Miss Tattoo Nederland Junior 2021. Maar boven alles ben ik moeder van 2 prachtige kinderen. Naast mijn drukke schema trap ik graag een balletje bij AZSV in Aalten.

Hoe ver zou je gaan voor de camera: Wat ik graag wil uitdragen via de camera, is dat iedereen zichzelf mag zijn en iedereen doet dat natuurlijk op zijn eigen manier. Ik vind het niet prettig om verder te gaan dan bikini/lingerie. Maar ik heb respect voor de mensen die dit wel prettig vinden en zich hierbij vooral op hun gemak voelen.

Het meest sexy aan jezelf: Goede vraag! Waar ik het meest trots op ben is toch wel echt mijn huidskleur. Verder ben ik trots op wie ik ben. Maar de grootste trots die ik heb zijn mijn tatoeages en dan vooral mijn rechterarm, omdat die tattoos voor mijn kinderen staan.

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucktlist): Mijn grootste fantasie is om succesvol te worden in wat ik doe. Voornamelijk met mijn bedrijf en mijn kinderen te laten zien dat je alles kan bereiken met hard werken en doorzettingsvermogen. Daarnaast lijkt het mij fantastisch om eens te gaan parachute springen.

De toekomst: Ik zie mijn toekomst rooskleurig met mijn 2 prachtige kinderen. Veel leuke dingen beleven en nieuwe dingen ontdekken. Zo mag ik dankzij het winnen van de Miss Tattoo verkiezing naar Miami, dat is al een droom op zich. Maar het allerbelangrijkste is genieten met mijn gezin. En blijven uitbrengen waar ik voor sta, namelijk wees jezelf en wees daar trots op.

Waar ga je graag uit: Ik ga eigenlijk vrijwel niet uit, maar 1x in het jaar geniet ik met volle teugen een aantal dagen van de Zwarte Cross. En hou ik ervan om het thuis gezellig te maken met vrienden.

Het belangrijkst aan je partner: Het belangrijkste aan mijn partner vind ik dat hij er onvoorwaardelijk voor de kinderen en mij is. Dat ik hem kan vertrouwen met alles en dat ik op hem terug kan vallen. Ook vind ik het heel belangrijk dat hij mij neemt zoals ik ben en mij ook zo laat zijn. En dat we vooral samen kunnen lachen en huilen.

Meest extreme dat je hebt gedaan: Het meest extreme dat ik ooit heb gedaan is tijdens de corona crisis een bedrijf op starten. Toen mijn bedrijf open ging was het allemaal nog niet zo heftig. En hadden we dat allemaal ook niet zien aankomen. Uiteindelijk ben ik 3 maanden open geweest en heb ik 3 maanden de deuren moet sluiten. Gelukkig nu weer open en vol aan de bak.

Nog willen ontmoeten: Ik zou graag Snelle oftewel Lars willen ontmoeten, omdat ik vind dat hij prachtige verhalen verteld met zijn nummers en ik denk dat hij met zijn nummers dat bereikt wat ik ook graag zou willen bereiken met mijn modellenwerk.

Het mooiste aan MIJN Magazine: Het mooiste aan MIJN Magazine vind ik dat iedereen kan lezen wat er in ons mooie Achterhoek gebeurt. De verhalen van de mensen hier, bekend of minder bekend en dat het een stukje laat zien van hoe de mensen hier zijn.

___________________________________________________________________

Beauty & Fashion

Op de Beauty & Fashion pagina lees je boeiende verhalen en voorbeelden over Beauty en Fashion in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Meer artikelen over Beauty & Fashion? Ga dan naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/beauty_fashion/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *