Page 6 model - Debora en Denice

Page 6 model – Debora en Denice

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan de zussen Debora en Denice

Naam: Debora en Denice
Leeftijd: 38 jaar en 22 jaar
Woonplaats: Ulft en Silvolde

1. Dagelijks leven/hobby’s
Debora: Ik werk parttime bij een drogist, ben ik getrouwd en hebben we samen twee mooie jongens van 7 en 5. Denice: Ik ben mijn fotografie weer op te pakken en daarnaast probeer ik zo veel mogelijk te genieten van het leven.

2. Hoe ver zou je gaan voor de camera 
Debora: Ik heb mijn hoogtepunt dan al wel bereikt! En dat was naakt poseren voor een naaktblad. Denice: Ik probeer altijd uit mijn comfortzone te stappen en te doen waar ik mij goed bij voel.

3. Meest sexy aan jezelf
Debora: Beetje cliché, maar mijn ogen en mijn uitstraling. Ik heb een sterk karakter en sta altijd graag voor een ander klaar, waarbij ik mij zelf nog wel eens vergeet. Denice: Mijn zelfvertrouwen, mijn ogen en mijn rondingen. Dat was ooit mijn onzekerheid, maar heb het nu geaccepteerd.

4. Grootste fantasie/bucketlist
Debora: Ik zou heel graag nog eens met dolfijnen willen zwemmen en verder zou ik graag nog eens een mooie verre reis willen maken naar een warm exotische land. Denice: Knuffelen met een luiaard, een grote reis maken en natuurlijk meer fotoshoots.

5. De toekomst
Debora: Wie heeft je morgen belooft? Ik leef van dag tot dag! Maar als ik iets hoop voor de toekomst, is het dat we allemaal gezond en gelukkig blijven. Denice: Ik kijk uit naar een toekomst met een leuk huisje, hond, vriend en kinderen. Zeg maar huisje, boompje, beestje.

6. Waar ga je graag uit
Debora: Echt uitgaan doe ik niet meer zo, maar nu en dan hou ik wel van een feestje of festival waar je lekker een drankje en dansje kunt doen. Denice: Ik heb het uitgaansleven wel gezien. Geef mij maar een wijntje en een goede film.

7. Belangrijkste aan je partner
Debora: Ik vind het belangrijk om elkaar in eigenwaarde te laten en te respecteren. Eerlijkheid en vertrouwen zijn de basis van een goede relatie. Denice: Belangrijkste bij een partner is dat je 100% jezelf moet kunnen zijn. Verander jezelf nooit!

8. Meest extreme dat je hebt gedaan 
Debora: Op mijn 18e mee te doen aan een modellenscout voor het blad de Penthouse. Wat eigenlijk voor mij als een grap begon. Na tal van afvalrondes werd ik bekroont tot pet of the year! Ik won een prachtige shoot op het mooie eiland Ibiza. Denice: Ik heb meegedaan aan de Miss Beauty verkiezing, dat lag erg buiten mijn comfortzone.

9. Nog willen ontmoeten 
Debora: Onze prachtige moeder en mijn beste vriendin, die er helaas niet meer is! Er zijn daar geen bezoekuren, maar als het kon dan ging ik iedere week even op bezoek om haar even te knuffelen en gezellig bij te kletsen. Denice: Mijn grootste idol LP

10. Het mooiste aan mijn magazine 
Debora: De mooie fotografie van Robin Sommers en dat iedereen een kans krijgt om erin te staan!  De inspirerende verhalen van vele verschillende mensen. Het is een leuk blad dat je zo even lekker wegleest. Denice: De verschillen. Iedereen is anders, maar toch mooi op hun eigen manier!

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Sommers Fotografie uit ‘s-Heerenberg. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *