Page 6 model - Demi Dulda

Page 6 model – Demi Dulda

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Demi Dulda uit Zevenaar!

Naam: Demi Dulda 
Leeftijd: 17 jaar
Woonplaats: Zevenaar

1. Dagelijks leven/hobby’s
In het dagelijks leven ben ik druk bezig met het afronden van mijn opleiding Junior Accountmanager. Naast mijn opleiding en werk hou ik er van om leuke dingen te gaan doen met mijn vriend of beste vriendin. Verder doe ik aan fitness en heb ik een Spaans paard op stal staan die ik elke avond verzorg en op rijdt. Wedstrijd rijden samen met mijn paard wil ik de komende tijd ook graag weer oppakken.  

2. Hoe ver zou je gaan voor de camera 
Ik zou niet verder willen gaan dan waar ik me niet meer prettig bij voel. Verder vind ik het belangrijk dat je je zelf kunt zijn voor de camera.

3. Meest sexy aan jezelf
Ik ben heel blij met mijn lichaam, maar als ik dan toch moest kiezen zijn het mijn ogen, mijn figuur en mijn mooie karakter.  

4. Grootste fantasie/bucketlist
Ik zou nog heel graag de wereld willen zien. Ik hou van reizen naar warme landen met een mooi strand en ik vind het belangrijk dat je in je leven samen herinneringen moet maken, zodat je hier samen later mooi op terug kunt kijken.  

5. De toekomst
Ik hoop in de toekomst dat ik mijn opleiding heb afgerond en daarin een goede baan krijg waarin veel doorgroei mogelijkheden zijn. Stiekem hoop ik dat ik modellen werk erbij kan gaan doen, want dat is iets van jongs af aan al een grote droom van mij. Verder hoop ik op een mooie en liefdevolle toekomst.

6. Waar ga je graag uit
Ik ga graag met mijn vriend of beste vriendin ergens een drankje doen of leuke dingen doen zoals; ergens een lekker hapje eten, terrasje pakken of samen een dagje uit.

7. Belangrijkste aan je partner
Dat je elkaar goed kan aanvullen waar de ander bij ontbreekt en dat je jezelf kunt zijn bij je partner. Naast dat ik een vriend heb, zijn we ook echt maatjes van elkaar. We doen ook echt bijna alles samen. Verder vind ik het belangrijk om iemand te hebben die zorgzaam is, ambitieus is en mij stabiliteit en vooral heel veel liefde kan geven.  

8. Meest extreme dat je hebt gedaan 
Ik heb nog niet echt iets extreems meegemaakt, maar mijn mooiste ervaring tot nu toe is dat ik op een vakantie ging quad rijden door de bergen. Vooral het uitzicht op het blauwe water vond ik prachtig om te zien.

9. Nog willen ontmoeten 
Ik zou Beyoncé graag willen ontmoeten. Dit is toch wel een powervrouw waar ik graag naar op kijk.  

10. Het mooiste aan mijn magazine 
Ik vind het mooie aan MIJN Magazine is dat iedereen anders is en dat iedereen een eigen mooie verhaal heeft om zichzelf te kunnen uitdrukken.

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Sommers Fotografie uit ‘s-Heerenberg. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *