Page 6 model – Demi van der Maas

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Demi van der Maas.

Naam: Demi van der Maas

Leeftijd: 18 jaar

Woonplaats: Doetinchem

Dagelijks leven + je hobby’s:

Ik ben echt een autofanaat, dus ik ben veel bezig met auto’s, bijvoorbeeld sleutelen of rond rijden met vrienden. Voor de rest ben ik ook veel bezig met mijn paarden en zit ik nog op school, maar als het goed is niet meer voor lang! Daarna wil ik graag een vaste baan zoeken.

Hoe ver zou je gaan voor de camera:

Ik zou zelf best wel een keer een lingerie- of bikinishoot willen doen, alleen wel pas als ik verder ben. Dat vind ik voor nu nog iets te vroeg.

Het meest sexy aan jezelf:

Ik vind de tattoos die ik heb het meest sexy, ook mijn lichaam vind ik erg mooi aan mezelf.

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucktlist):

Om groot te worden in de modellenwereld met het lichaam dat ik nu heb. Ik zou er niet voor willen afvallen of aankomen.

De toekomst:

Als ik denk aan de toekomst wil ik een mooi huis samen met mijn vriend. Ook zou ik zou graag willen trouwen en kinderen krijgen. Verder wil ik een leuke vaste baan waar ik veel plezier in heb.

Waar ga je graag uit:

Ik ga graag bij Bubbels uit. Het is altijd gezellig en het is er nooit, maar dan ook echt nooit saai!

Het belangrijkst aan je partner:

Eerlijkheid en vertrouwen vind ik het allerbelangrijkste aan iemand. Ook is het fijn als diegene hetzelfde denkt als ik over de toekomst en vind ik dat je goed met elkaar moet kunnen praten!

Het meest extreme dat je hebt gedaan:

Ik heb afgelopen winter de sneeuw-challenge gedaan. Hierbij heb ik in mijn bikini in de sneeuw gelegen. Voor de rest kan ik er niet zo op komen, maar zou ik zeker meer extreme dingen willen doen.

Nog willen ontmoeten:

Ik zou heel graag veel mensen willen ontmoeten, maar vooral Max Verstappen, puur omdat hij zoveel passie in Formule 1 laat zien en het lijkt me heel gaaf als ik met hem zou kunnen praten.

Het mooiste aan MIJN Magazine:

Ik vond vanaf het begin de Page 6 Model super leuk. Ook dacht ik altijd dat ik het heel graag zelf wilde zijn zodat ik misschien ontdekt zou worden en groter zou kunnen worden.

___________________________________________________________________

Beauty & Fashion

Op de Beauty & Fashion pagina lees je boeiende verhalen en voorbeelden over Beauty en Fashion in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Meer artikelen over Beauty & Fashion? Ga dan naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/beauty_fashion/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *