Page 6 model Djuke Schoenmaker

Page 6 model – Djuke Schoenmaker

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Djuke Schoenmaker uit Doetinchem

Naam: Djuke Schoenmaker
Leeftijd: 20 jaar
Woonplaats: Doetinchem 

1. Dagelijks leven/hobby’s:
Ik werk dagelijks in mijn kledingwinkel By Djuke. Daarnaast rij ik iedere dag mijn paarden, heb ik wekelijks fotoshoots voor mijn webshop By Djuke en nog veel meer bezigheden! 😉

2. Hoe ver zou je gaan voor de camera:
Ik ben altijd mijzelf voor de camera. Ik probeer echt te laten zien wie ik ben en altijd eerlijk te zijn, ik zal nooit iets doen omdat een ander het wilt of vraagt. Wanneer ik er zelf achter sta en het bij mij past, waarom niet! 

3. Meest sexy aan jezelf:
Dit vind ik een lastige vraag. Ik kijk nooit zo naar mijzelf. Ik ben nu veel aan het sporten en zie mijn lichaam veranderen, dat vind ik mooi!

4. Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist):
Ik zou nog graag een lange reis willen maken. Wat meer van de wereld ontdekken. Dit word wel heel lastig om waar te maken, ik ben op dit moment erg druk en heb veel verantwoordelijkheid. Maar wie weet! 

5. De toekomst:
Hierop kan ik echt geen antwoord geven. Een groot vraagteken dus!

6. Waar ga je graag uit:
Ik ga eigenlijk niet zo vaak uit. Ik heb niet zoveel tijd en heb mijn focus op mijn werk. Ze noemen mij ook wel “de Granny” 😉 Heel af en toe een festival is natuurlijk altijd leuk! 

7. Belangrijkste aan je partner:
Dat wij elkaar altijd steunen, dat je elkaar kan vertrouwen en het belangrijkste is dat ik af en toe op de rem word getrapt, anders blijf ik altijd door gaan! 

8. Meest extreme dat je hebt gedaan:
Ik zit even te denken, misschien ben ik toch echt een granny! Ik kom niet zo op iets heel extreems. 

9. Nog willen ontmoeten: 
Ik ben totaal niet druk met bepaalde mensen die ik graag wil ontmoeten. Ik ben lekker op mijzelf gefocust! 

10. Het mooiste aan mijn magazine:
Het is erg divers, voor iedereen staat er wel wat leuks in. Dat maakt het tof!

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Strikkeling. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *