Doriene Kraaijevanger

Page 6 model – Doriene Kraaijevanger

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Doriene Kraaijevanger!

Naam: Doriene Kraaijevanger
Leeftijd: 35
Woonplaats: Didam

Dagelijks leven + je hobby’s:
Op het moment dat ik dit schrijf woon ik met mijn vriend Pieter en ons samengestelde gezin van 5 kinderen in Zevenaar. We zijn druk bezig met de verbouwing van ons droomhuis in Didam. We hopen deze over een paar weken te kunnen betrekken. Veel vrije tijd van ons wordt nu besteed aan het klussen van ons huis waar ik met veel plezier aan mee help. En ga hiervoor zelfs het dak op. Daarnaast heb ik ook nog mijn eigen baan bij kleertjes.com waar ik al 14 jaar met veel plezier op de afdeling inkoop administratie werk. Ook doe ik nog de administratie van het eigen bouwbedrijf van mijn vriend.

Onlangs heeft mijn dochter Fleur de diagnose Diabetes Type 1 gekregen. Daardoor stond ons leven helemaal op de kop. Ze is afhankelijk van insuline. Inmiddels is alles onder controle en hoort het bij ons dagelijks leven. Ben super trots op haar hoe ze het allemaal doet.

Hoe ver zou je gaan voor de camera:
Ik had nog nooit eerder een fotoshoot gehad. Voor MIJN Magazine was dit de eerste keer. Ik vond het super spannend. Verder dan deze foto’s zou ik niet gaan voor de camera.

Het meest sexy aan jezelf:
Mijn borsten. Heb vorig jaar september een borstvergroting laten doen. Ik wilde dit al vanaf mij 16de en heb vorig jaar september de knoop doorgehakt om. Ik ben ontzettend blij dat ik dit gedaan heb voel mij nu echt een vrouw en sexy.

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist):
Ik zou heel graag een keer willen parachutespringen.

De toekomst:
Ik hoop dat wij een fijne toekomst tegemoet gaan in ons nieuwe droomhuis. Ook zou ik graag in de toekomst naast mijn huidige baan een eigen schoonheidssalon willen starten aan huis.

Waar ga je graag uit:
Ik ga graag naar festivals, Hou van gezellige avondjes thuis of bij vrienden. Ook uit eten gaan vind ik gezellig.

Het belangrijkst aan je partner:
Vertrouwen, eerlijkheid en verzorgd eruit zien vind ik belangrijk aan een partner. Ook vind ik het belangrijk dat mijn partner echt mijn maatje is. Waar ik alles tegen kan zeggen, mee kan lachen maar ook serieuze diepgaande gesprekken mee kan hebben. Gelukkig heb ik deze gevonden 😊

Het meest-extreme dat je hebt gedaan:
Het meest extreme uit mijn leven is dat ik naar een turbulente periode voor mijzelf en mijn dochter heb gekozen. Dit was geen zeker geen makkelijke tijd, maar dit heeft mij nu gebracht waar ik nu sta. Daar ben ik trots op.

Nog willen ontmoeten:
Ik vind veel personen leuk. Ik heb geen specifiek iemand.

Het mooiste aan MIJN Magazine:
Leuke rubrieken en verhalen van andere mensen.

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Sommers Fotografie uit ‘s-Heerenberg. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *