Page 6 Model Elsemiek uit Varsseveld

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Elsemiek Hoekstra.

Naam: Elsemiek Hoekstra
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Varsseveld

Dagelijks leven + je hobby’s:
In mijn dagelijks leven ben ik bezig met een opleiding aan de politie Academie in Apeldoorn. Deze opleiding tot aspirant duurt in totaal ongeveer 2 jaar en bestaat uit een combinatie werken en leren. Ik ben afgelopen mei gestart dus ik moet nog wel eventjes, maar gelukkig ga je tijdens de opleiding ook al de straat op en zie en ervaar al je hoe het echte politiewerk is. Naast deze opleiding breng ik graag veel tijd met mijn vrienden door, maar ook een rustig avondje Netflix of Videoland is soms niet vervelend haha!

Hoe ver zou je gaan voor de camera:
Toevallig heb ik laatst een boudoir shoot gedaan.. dat was wel heel spannend! Totaal uit m’n comfortzone maar het geeft je wel een enorme boost voor je zelfvertrouwen. Dit is ook wel mijn grens!

Het meest sexy aan jezelf:
Ik vind mijn sprekende ogen toch echt wel het mooist!

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucktlist):
Toevallig heb ik voor mijn 22e verjaardag een cadeaubon gekregen voor Indoor Skydiven, dit was toch nog wel een van de dingen die op mijn bucketlist stond!

De toekomst:
Ik hoop in de toekomst een baan bij de recherche te hebben, dat is wel mijn uiteindelijke doel. Verder hoop ik een eigen huis en een mooi gezin te hebben, als  het aan mij ligt met 5 kinderen!

Waar ga je graag uit:
Ik ga graag naar bijvoorbeeld de Radstake met mijn vrienden. Ook bezoek ik graag een festival.. heerlijk met zomerse tempraturen haha! Eigenlijk maakt het niet zoveel uit als ik maar met goed gezelschap ben & een lekker wijntje kan drinken.

Het belangrijkst aan je partner:
Dat hij gewoon zichzelf is! Ik vind het belangrijk in een relatie dat je elkaar begrijpt en respecteert, dat je het leuk hebt samen maar ook beide je eigen ding kunt doen.

Het meest-extreme dat je hebt gedaan:
Niet zozeer extreem, maar wel iets wat heel veel indruk op mij heeft gemaakt. Dat ik mijn moeder kan en mag steunen in de strijd tegen haar ziek zijn, ze is en blijft altijd zo sterk en positief en daar ben ik trots op!

Nog willen ontmoeten:
Als ik dan toch iemand moet kiezen, dan ga ik voor Frenkie de Jong! Hij is en blijft toch altijd stiekem mijn favoriete voetballer.

Het mooiste aan MIJN Magazine:
De inspirerende en persoonlijke verhalen van allerlei verschillende mensen uit de Achterhoek.

Meer Page 6 modellen zien en hun verhalen lezen? Klik dan hier!

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *