Page 6 Model Guney en Jamilla uit Winterswijk

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Guney Uctop en Jamilla Abbadi.

Naam: Guney Uctop en Jamilla Abbadi
Leeftijd: Guney 26, Jamilla 22
Woonplaats: Winterswijk

Hoe ver zouden wij gaan voor de camera:
Zover als wij ons comfortabel voelen. Verder hebben wij geen ervaring voor de camera. Wel achter de camera. Wij vinden het leuk om vooral portretten te schieten van ons eigen werk in de salon.

Het meest sexy aan jezelf:
Dit is heel lastig om te zeggen over jezelf. Guney: Als ik toch iets moest zeggen zou dat mijn wat gespierdere benen zijn. Jamilla: Mijn ogen zou ik zeggen

Je grootste fantasie (bucketlist):
Guney: Er zijn heel wat plekken in de wereld om nog een keer te bezoeken, een extra taal leren spreken. Ik spreek momenteel: Nederlands, Turks en Engels vloeiend. Duits kan ik mij heel goed mee redden en dat spreek ik ook redelijk goed. De Italiaanse taal ben ik heel erg in geïnteresseerd, omdat ik het heel mooi vind klinken Voor de rest heb ik heel wat steden in ItaIië bezocht. Het eten vind ik natuurlijk ook geweldig. Je kan wel zeggen dat ik gefascineerd ben door de cultuur en het land

De toekomst:
In de toekomst willen wij graag een grote salon runnen samen, omdat de branches dichtbij elkaar liggen. Wij versterken elkaar dan ook in het ondernemen, omdat je veel van elkaar begrijpt.  Wij houden beiden van reizen, dus er zijn heel wat plekken die nog op ons lijstje staan. Uiteraard ook huisje boompje beestje

Waar ga je graag uit:
Wij gaan eigenlijk nooit uit. We vinden het leuk om uit eten te gaan of een drankje te doen op een terras. Enschede heeft wel leuke terrasjes en een leuke sfeer qua horeca.

Het belangrijkste aan je partner:
Betrouwbaarheid is bij ons het allerbelangrijkst. Daar baseer je namelijk een relatie op. Zorgzaamheid en natuurlijk een hele goed humor als je heel je leven met Guney opgescheept zit 😉

Het meest extreme dat je hebt gedaan:
Guney: Ik heb een keer een enkeltje gekocht naar Turkije. Daar een half jaar deels gewerkt en wezen “backpacken”. Dat kon ook zo makkelijk, omdat ik de taal ook spreek. Maar het was een heel leuk avontuur, dat heeft mij ook volwassener gemaakt en een ervaring rijker.

Nog willen ontmoeten:
Guney: Ik zou Bas Smit een keer willen ontmoeten. Hij heeft hele leuke humor en zet zich ook heel veel in voor goede doelen.
Jamilla: Steve Guerdat zou ik ook een keer willen ontmoeten. Ik vind dat een van de meest  indrukwekkende springruiters van nu.

Het mooiste aan MIJN Magazine:
Wij zijn samen jonge en gedreven ondernemers en hopen dat wij blijven groeien. Volg ons op instagram: “byguney.nl” en “mooizijn.nu”

Meer Page 6 modellen zien en hun verhalen lezen? Klik dan hier!

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *