Page 6 Model – Gwen Rottschafer

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Gwen Rottschafer.

Naam: Gwen Rottschafer

Leeftijd: 24 jaar

Woonplaats: Enschede

Dagelijks leven + je hobby’s: In mijn dagelijks leven studeer ik fysiotherapie in Enschede. Ik zit nu in mijn 2e jaar en heb het altijd nog erg naar mijn zin! Naast mijn studie ben ik werkzaam bij de huisartsenpost en help ik met het vaccineren bij de GGD. Mijn grootste passie is dansen, met namen Salsa, Bachata en Kizomba. Ik sta dan ook het liefst elk weekend op een groot Latin feest, het maakte voor mij niet uit hoe ver ik ervoor moet reizen, dat doe ik met alle liefde! Naast het dansen doe ik ook graag aan fitness en hardlopen, een gezonde leefstijl is voor mij heel belangrijk.

Hoe ver zou je gaan voor de camera: Zo lang de beelden netjes en classy zijn en ik mij er prettig bij voel dan werk ik graag mee.

Het meest sexy aan jezelf: Heel cliché misschien maar dan toch mijn ogen.

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist): Hahaha, ik heb een hele lange bucketlist. Ik wil nog heel veel van de wereld zien. Ik ben erg gek op reizen, dit heb ik van mijn ouders meegekregen. Maar ik zou ook nog graag een keer willen leren zeilen, mijn motorrijbewijs halen, trekking naar de basecamp van de Mount Everest, parachutespringen, cursus Spaanse taal, … Een hele boel dus!

De toekomst: Ik zou graag nog verder willen specialiseren als fysio en in de toekomst mijn eigen Fysiotherapiepraktijk beginnen. Of dat in Nederland is of in het buitenland daar ben ik nog niet over uit.

Waar ga je graag uit: Ik ga graag naar Latinfeesten, dit is verdeeld over het hele land dus daar heb ik niet echt een vaste plek voor. In de zomer met mooi weer zit ik ook graag op Woodstock bij Bloemendaal aan zee.

Het belangrijkste aan je partner: Vertrouwen hebben in elkaar en elkaar de vrijheid geven om te doen wat je graag zou willen.

Meest extreme dat je hebt gedaan: Een meerdaagse jungle tocht met mijn familie. Het was een reis diep in de jungle waarbij we van alle luxe werden ontzien en fysiek werden uitgedaagd. Elke keer als wij met de hele familie weer eens om tafel zitten dan komt dit zeker ter sprake! Deze tocht heeft voor mooie herinneringen en leuke verhalen gezorgd.

Nog willen ontmoeten: Ik heb niet echt een idool die ik graag zou willen ontmoeten.

Het mooiste aan MIJN Magazine: Lekker lokaal! Het is gericht op de achterhoekers en hierdoor herkennen mensen vaak de regio gebonden onderwerpen wat het leuk maakt om te lezen.

Meer Page 6 modellen zien en hun verhalen lezen? Klik dan hier!

___________________________________________________________________

Beauty & Fashion

Op de Beauty & Fashion pagina lees je boeiende verhalen en voorbeelden over Beauty en Fashion in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Meer artikelen over Beauty & Fashion? Ga dan naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/beauty_fashion/

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *