Page 6 model – Hannah van der Weide

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Hannah van der Weide uit Borculo

Naam: Hannah van der Weide
Leeftijd: 18 jaar
Woonplaats: Borculo

1. Dagelijks leven + je hobby’s:
Ik zit nu in mijn examenjaar van de opleiding Maatschappelijke Zorg specifieke doelgroepen aan het Graafschap College in Doetinchem. Verder sport ik 5 dagen in de week, kickboksen en fitness. Ik werk als hostess bij Brut Hospitality en daarnaast sta ik model en maak ik content voor social media bij een leuke kleding winkel in Ruurlo, genaamd Tiny Beauty. Ook speel ik piano.

2. Hoe ver zou je gaan voor de camera: 
In lingerie voel ik mij comfortabel en doe ik ook shoots, maar helemaal bloot zul je mij niet zien doen!

3. Het meest sprekende aan jezelf:
Mijn lach. Ik ben heel erg blij met mijn tanden, want ik heb nooit een beugel gehad. Verder ben ik blij met de combi van blond haar en blauwe ogen.

4. Wat staat erop je bucketlist:
Als ik er zo drie op zou moeten noemen, kies ik voor parachutespringen, werken als ticketseller in het buitenland en de Franse en Zweedse taal leren!

5. De toekomst:
Ik wil later graag psycholoog worden en ook meer aandacht schenken aan ADD en HSP’ers! Verder wil ik heel erg graag groeien met social media en modellenwerk. Door mijn deelname aan Miss Beauty of Gelderland ben ik erachter gekomen dat catwalk lopen echt mijn ding is.

6. Het belangrijkste aan je partner:
Eerlijkheid, betrouwbaarheid en communicatie. Deze eigenschappen zijn bij mijzelf heel erg sterk en dat verwacht ik ook van mijn partner.

7. Het meest extreme dat je hebt gedaan:
Een highlight in mijn leven is mijn deelname aan Miss Beauty of Gelderland en naar huis gaan met twee mooie titels; 2nd runner-up Miss Teen of Gelderland 2023 en Miss La Souris of Gelderland 2023.

8. Nog willen ontmoeten: 
Het lijkt mij wel leuk om meer mensen te ontmoeten die ook leven als HSP’er, omdat ik het erg interessant vind om te horen wat zij ervaren en waar zij tegen aanlopen, maar ook wat hun positieve kanten zijn als Hoogsensitief persoon.

9. Het mooiste aan mijn magazine: 
Dat is natuurlijk Page 6! Ik vind het leuk om op deze pagina meer te weten te komen over mensen die je misschien niet kent, vooral de soorten vragen zijn vragen die je normaal niet gauw aan iemand stelt.

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Sommers Fotografie uit ‘s-Heerenberg. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *