Page 6 model Joost Hermsen

Page 6 model – Joost Hermsen

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Joost Hermsen uit ‘s-Heernnberg.

Naam: Joost Hermsen
Leeftijd: 32
Woonplaats: ‘s-Heerenberg

Dagelijks leven + je hobby’s:
In het dagelijks leven werk ik als vertegenwoordiger in de motorbranche, waarbij al mijn klanten uit raceteams en motorzaken bestaan. Dit sluit naadloos aan op mijn grootste hobby; circuit-rijden. Alhoewel ik geen deuk in een pakje boter rijd, heb ik hier gewoon veel plezier in. Daarnaast fitness ik 4-5x per week.

Hoe ver zou je gaan voor de camera:
Zo ver als ik nu ben gegaan heb ik nooit gedaan, voor mijzelf is dit ook acceptabel. De broek houd ik graag wel aan als het mag!

Het meest sexy aan jezelf:
Fysiek gezien toch wel mijn lengte in combinatie met mijn lichaamsbouw. Maar ik denk dat mijn karakter het meeste te bieden heeft uiteindelijk.

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist):
Ik kan zo eigenlijk niet echt iets opnoemen dat ik momenteel aan het uitstellen ben.

De toekomst:
Ik zou graag de beste willen worden in mijn vak en aantonen dat je hier niet perse een HBO diploma voor nodig hebt.

Waar ga je graag uit:
Het liefst ga ik lekker uiteten bij verschillende restaurants door de regio, ik vind iets nieuws proberen wel leuk. Daarnaast is een festival op zijn tijd ook wel mijn ding.

Het belangrijkst aan je partner:
Uiteraard vertrouwen en respect. Daar wil ik aan toevoegen dat ik het waardeer en aanmoedig als zij een eigen leven / passie voor iets heeft. Of dat nou schilderen of parachutespringen is, is mij om het even.

Het meest-extreme dat je hebt gedaan:
Moeilijke vraag. Ik vind iets niet snel te gek, maar er zijn wel wat heftige dingen gebeurd de afgelopen jaren. Zo is vorig jaar bij een motorrit een vriend van mij overleden. Dit heeft wel impact gehad. De stickers voorop mijn circuitmotor zijn ter nagedachtenis aan hem.

Nog willen ontmoeten:
Marc Marquez staat bovenaan mijn lijstje. Ik wil nou weleens weten wat hij ‘s morgens eet voordat hij aan zijn raceweekenden begint. Misschien heb ik er wat aan! 😉

Het mooiste aan MIJN Magazine:
Ik vind het mooi om te lezen wat er speelt in de regio en wat mensen drijft om te doen wat ze doen.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *