PAGE 6 MODEL – Jordy Holkenborg

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Jordy Holkenborg.

Naam: Jordy Holkenborg 
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Aalten

Dagelijks leven + je hobby’s:
Ik ben werkzaam in de transportsector en verder breng ik veel tijd door met mijn kinderen Dylano (4) en Jaylynn (1).

Hoe ver zou je gaan voor de camera:
Voor mij was dit de allereerste keer voor de camera. Zo in het middelpunt staan vond ik al spannend genoeg!

Het meest sexy aan jezelf:
Nou, als je ziet hoeveel ik aan sport doe (niks!), samen met mijn vrije ongezonde eetpatroon, dan prijs ik mij al gelukkig dat mijn lichaam er nog zo uitziet. Het had erger gekund!

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist):
Ik heb geen directe dingen die ik graag wil doen of op een bucketlist heb staan.

De toekomst:
Ik kom letterlijk vanuit een situatie met niks. Geen huis, geen geld, geen auto. Daar ben ik nu al een paar jaar uit. Het doel is om een succesvolle toekomst te creëren samen met mijn gezin. Mijn verleden is dus mijn drive!

Waar ga je graag uit:
Ik ga nooit uit, voorheen ook niet. Ik ben hooguit 3x eens uit geweest, maar dat is totaal niet mijn ding.

Het belangrijkst aan je partner:
Mijn partner heeft mij leren kennen in de donkerste periode in mijn leven; het moment dat mijn vader kwam te overlijden. De staat waarin ik verkeerde was erg slecht. Oververmoeid, aan de drugs en geen werk. Het mooiste aan haar (naast hoe ze eruit ziet natuurlijk) is dat zij overal doorheen prikte en zag degene die ik écht was, in plaats van hetgeen dat voor haar stond. Alle trucjes om me beter voor te doen dan hoe ik was op dat moment, werkten bij haar niet. Ze heeft me overal mee geholpen, op zo’n grote schaal (vooral emotioneel) dat kan ik haar op geen enkele manier ooit terugbetalen.

Nog willen ontmoeten:
Ik heb niet iemand die ik ooit nog graag wil ontmoeten. Mijn idool/voorbeeld heb ik al ontmoet en die heb ik 3 december 2018 moeten laten gaan. Niemand zal mijn vader overtreffen in mijn ogen.

Het mooiste aan MIJN Magazine:
Het mooiste aan MIJN Mmagazine dat er weinig, zware onderwerpen behandeld worden. Alles lekker luchtig, zoals het gaat in de Achterhoek.

___________________________________________________________________

Beauty & Fashion

Op de Beauty & Fashion pagina lees je boeiende verhalen en voorbeelden over Beauty en Fashion in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Meer artikelen over Beauty & Fashion? Ga dan naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/beauty_fashion/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *