Page 6 Model Joris uit Harfsen

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Joris Slagman

Page 6 Model – januari 2020
Uitgever: MIJN Magazine
Fotografie: Robin Sommers

Naam: Joris Slagman
Leeftijd: 26 jaar
Woonplaats: Harfsen

Dagelijks leven + je hobby’s: In het dagelijks leven ben ik melkveehouder in maatschap met mijn ouders, en sinds kort ben ik aan de slag gegaan als rundvee inseminator bij CRV. Mijn hobby is vooral muziek. Ik verzamel vinyl platen(met name van Normaal), en mag graag op zijn tijd naar een feest of concert gaan. Ik mag ook graag model staan voor fotoshoots.

Hoe ver zou je gaan voor de camera: Ik ga niet volledig naakt voor de camera. Maar alleen in boxershort vind ik prima.

Het meest sexy aan jezelf: Ik ben nu al een hele tijd bezig met mijn haar lang te laten groeien, en vind dat dat mooi bij mij past.

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucktlist): Rondreizen door de USA en Canada.

De toekomst: Het melkveebedrijf volledig overnemen van mijn ouders en dat samen met mijn vriendin voortzetten.

Waar ga je graag uit: Festivals in de zomer zoals Defqon.1 en Zwarte Cross.

Het belangrijkst aan je partner: Betrouwbaar en dat je elkaar goed kunt aanvullen in het leven. Veel schik hebben met elkaar en dezelfde interesses hebben zodat je elkaars dromen samen waar kunt maken.

Het meest-extreme dat je hebt gedaan: Ik heb nog nooit iets gedaan wat behoorlijk extreem was.

Nog willen ontmoeten: Bennie Jolink, Jim Parsons en Tom Hanks.

Het mooiste aan MIJN Magazine: Dat het een echt Achterhoeks magazine is, de streek waar ik zelf ook in woon. Hierdoor voel ik me verbonden met het magazine. Plus dat Ferdi Joly een vaste columnist is van dit magazine past mij wel.

Meer Page 6 modellen zien en hun verhalen lezen? Klik dan hier!

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *