page 6 model Joy Kroon

Page 6 model – Joy Kroon

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Joy Kroon uit Doetinchem.

Naam: Joy Kroon
Leeftijd: 19 jaar
Woonplaats: Doetinchem

1. Dagelijks leven/hobby’s
Alles draait bijna bij mij om sporten! Ik ben nu een jaartje bezig en ik heb helemaal mijn eigen draai gevonden. Ook ben ik ambassadrice van Cleannutrition geworden! 

2. Hoe ver zou je gaan voor de camera 
Ik zou sowieso nooit bloot gaan, maar bikinifoto’s vind ik heel erg mooi. En lingerie zou ik alleen doen voor een groot merk.

3. Meest sexy aan jezelf
Ik denk mijn buik. Ik vind het altijd mooi bij dames dat ze een platte/strakke buik hebben en door middel van sporten heb ik dat nu ook en ben ik er heel erg tevreden mee. 

4. Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist)
Ik heb enorm veel dingen die ik nog zou willen doen, bijvoorbeeld een bedrijfje opstarten gericht naar sporten. Echter dan wel pas over een paar jaar, na mijn studie. Het lijkt me ook heel vet om bijvoorbeeld een paar maanden naar het buitenland te gaan!

5. De toekomst
Binnenkort begin ik met mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik kijk er heel erg naar uit, omdat ik met kinderen werken heel leuk vind. 

6. Waar ga je graag uit
Een avondje wat drinken in Doetinchem is wel leuk, maar echt uitgaan is wel wat gezelliger in Arnhem of Nijmegen. Maar het leukst is in de middag lekker op het terras te zitten in de zon. 

7. Belangrijkste aan je partner
Ik vind het belangrijk dat je elkaar vertrouwt, lief hebt en dat je elkaar altijd support in hetgeen de ander doet. Zo kom je heel ver met elkaar. 

8. Meest extreme dat je hebt gedaan
Ik ben 2 jaar geleden naar Caribe Bay geweest. Toen ben ik van een waterglijbaan geweest van 42 meter hoog en die ging 100 km/h, dus dat was wel even spannend maar super tof om te doen. 

9. Nog willen ontmoeten: 
Ik kijk tegen veel mensen op, maar ik heb niet een specifiek persoon die ik echt heel erg graag zou willen ontmoeten! 

10. Het mooiste aan mijn magazine:
Het is een leuk gevarieerd blad, dat dus voor iedereen leuk is uit de Achterhoek!

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Strikkeling. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *