Lana Koster

Page 6 model – Lana Koster

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Lana Koster!

Naam: Lana Koster
Leeftijd: 20 jaar
Woonplaats: Doetinchem

Dagelijks leven + je hobby’s:
Heel saai, maar ik ben nog een student, daar gaat de meeste tijd naar uit. Maar de vrije tijd die ik dan heb besteed ik aan volleybal, fotoshoots, schrijven, schetsen en mezelf omringen met dieren. Op dit moment ben ik vooral bezig met een stage bij SOS Dolfijn.

Hoe ver zou je gaan voor de camera:
Dat is een goeie vraag. Ik denk dat dit echt heel erg afhankelijk is van het team waar ik mee werk. Als het een bekend team is en ik voel mij op mijn gemak, zal ik veel verder gaan dan wanneer dit niet het geval is.

Het meest sexy aan jezelf:
Is het gek als ik hier nooit echt over heb nagedacht? Als ik dan af ga op wat de mensen in mijn omgeving zeggen zouden dat of mijn (lange) benen of mijn ogen zijn.

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist):
Er staat nog zoveel op mijn bucketlist! Van parachute springen tot een droomstage bij Clearwater Aquarium in Florida en van het binnenhalen van een beauty of fashion campagne tot het uitbrengen van een boek. Een meid mag toch dromen!

De toekomst:
Reizen! Ik wil in de toekomst graag nog veel van de wereld zien en ik hoop dit te kunnen combineren met eventueel vrijwilligerswerk en een droombaan als mariene bioloog. Maar mijn grootste wens is toch wel vooral plezier halen uit alle dingen leuke en mooie dingen die ik mag meemaken.

Waar ga je graag uit:
Oeh, ik heb eigenlijk niet echt een vaste uitgaansplek. Mijn gezelschap is veel belangrijker! Als ik met mijn vrienden op pad ga, is (bijna) elke plek leuk om uit te gaan!

Het belangrijkst aan je partner:
Ik moet hem kunnen vertrouwen! Ik denk dat dat voor mij het aller belangrijkste is. Daarnaast is goede communicatie een key voor een goede relatie. En als mijn partner langer is dan ik, is dat een leuke bonus.

Het meest-extreme dat je hebt gedaan:
Wat valt onder extreem? Op sportief gebied moet dat wel golfsurfen zijn. Binnen de modellenwereld is dat zonder twijfel het lopen van mijn eerste fashionweek. Op persoonlijk gebied is dat een twee maanden stage in een buitenlandse dierenopvang (RepZootic) waar ik met wolven heb gewerkt!

Nog willen ontmoeten:
Die lijst is echt veel te lang hahaha. Binnen de topsportwereld zou ik het ontzettend gaaf vinden om Lonneke Sloetjes ooit te ontmoeten. Zij is echt een voorbeeld voor mij geweest. Als een Marvel fan Sebastian Stan, cause why not! Maar bovenaan mijn lijst staat denk ik Emma Watson. Ik vind het haar zo’n fantastisch persoon. Alles wat zij doet en waar zij voor staat, ik vind dat heel inspirerend.

Het mooiste aan MIJN Magazine:
Ik ben een ontzettend fan van het werk van Robin Sommers! Daarnaast vind ik het ontzettend mooi om allerlei persoonlijke en inspirerende verhalen te lezen over zoveel verschillende mensen.

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Sommers Fotografie uit ‘s-Heerenberg. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *