Leontine van der Brug

Page 6 model – Leontine

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Leontine

Naam: Leontine
Leeftijd: 23
Woonplaats: Aalten

Dagelijks leven + je hobby’s:
Ik zit momenteel in de afstudeerfase van de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening. Daarnaast werk ik bij een organisatie die beschermd en begeleid wonen biedt voor jongeren. In mijn vrije tijd spreek ik graag met vriendinnen af of ga ik lekker een avondje Netflixen. Ook wordt ik zo nu en dan gevraagd voor een fotoshoot via een castingbureau, dat vind ik ook een leuke hobby.

Hoe ver zou je gaan voor de camera:
Dat is voor mij afhankelijk van het thema en wie de foto´s te zien krijgt. Ik vind bijvoorbeeld dat De Boudoir Studio vrouwen erg mooi kan vastleggen zonder dat het ordinair is, vrouwen krijgen er zelf vaak een zelfverzekerd gevoel van wanneer zij de resultaten zien, maar ik zou zelf niet willen dat de foto´s online staan. Ik zou sowieso nooit helemaal naakt voor de camera staan.

Het meest sexy aan jezelf:
Daar moet ik even over nadenken.. Ik denk mijn ogen! Ik heb vrij grote, helder blauwe ogen.

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist):
Ik zou graag ooit een rondreis willen maken door Cuba. De Caribische sfeer, salsa muziek, natuur en cultuur spreekt mij aan.

De toekomst:
Ik zou graag in de verre toekomst in het buitenland willen wonen. Of ik ooit het lef heb om de stap daadwerkelijk te zetten is de vraag, haha.

Waar ga je graag uit:
Ik vind het leuk om naar Latin-feestjes te gaan, de sfeer is er altijd gezellig. Maar ik vind het ook heerlijk om uit eten te gaan of een terrasje te pakken.

Het belangrijkst aan je partner:
Ik vind eerlijkheid het belangrijkst.

Het meest-extreme dat je hebt gedaan:
Het meest extreme wat ik heb gedaan is denk ik parasailen. Dan vlieg je in de lucht met een parachute achter een boot. Ik heb hoogtevrees, dus voor mij was het een hele uitdaging.

Nog willen ontmoeten:
Ik zou ooit Rihanna wel willen ontmoeten, ik heb veel respect voor haar en hoe ver zij ondanks alles gekomen is.

Het mooiste aan MIJN Magazine:
Het is leuk om zo veel te zien uit de Achterhoek. Ik zie soms dingen voorbij komen waarvan ik niet wist dat het in de Achterhoek is.

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Sommers Fotografie uit ‘s-Heerenberg. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *