Page 6 Model Linde Tijdink uit Lichtenvoorde

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Linde Tijdink.

Naam: Linde Tijdink    
Leeftijd: 21 jaar
Woonplaats: Lichtenvoorde

Dagelijks leven + je hobby’s: Op dit moment ben ik druk bezig met mijn HBO verpleegkunde opleiding. Daarnaast werk ik met veel plezier als MBO verpleegkundige in een instelling voor mensen met een beperking. Ook werk ik met trots bij het bedrijf; Jobo.Shop, waar mijn vader, broer en zus de eigenaren van zijn. Zij verkopen onder andere prachtige sieraden die te zien zijn op de foto’s. Naast school en werk geniet ik van mijn vrije tijd en ben ik elke dag druk bezig. Stil zitten of een dag series kijken is namelijk niets voor mij. Ik ben dan veel bij mijn familie, vriendinnen en vriend te vinden. Leuke dingen met hun doen vind ik erg belangrijk! Zij geven mij energie en voldoening! Daarnaast rijd ik met veel plezier paard.

Hoe ver zou je gaan voor de camera: Ik hou persoonlijk niet van té bloot voor de camera. Voor mij zijn blote benen met een decolleté wel de grens. Dit betekend niet dat ik mij schaam voor mijn lichaam.

Het meest sexy aan jezelf: Ik vind het leuk om sexy maar toch classy kleding te dragen. Dan voel ik mij op mijn mooist. Dus een beetje huid laten zien vind ik zeker geen probleem.

Je grootste fantasie: Ik heb er altijd van gedroomd om een mooi huis in Lichtenvoorde te kopen met stal, weiland en paarden. Dit lijkt mij heerlijk!

Toekomst: Ik zou graag nog meer van de wereld willen zien. Ook wil ik natuurlijk een goede, maar vooral leuke baan hebben als verpleegkundige. Daarnaast hoop ik ooit kinderen te krijgen. Mijn grootste droom voor de toekomst; gelukkig en gezond zijn!!

Waar ga je graag uit: Ik ben vaak in het gezellige Lichtenvoorde te vinden, samen met mijn vriendinnen en vrienden. We vinden het erg leuk om samen drankjes te doen en naar ‘Kruup’ te gaan, een kroeg bij ons in het dorp. Regelmatig bezoeken we clubs in Nijmegen of Enschede. Verder ben ik gék op festivals!

Het belangrijkst aan je partner: Ondertussen ga ik al 4 jaar met mijn vriend Luuk, Hij is lief, gezellig, ondernemend, super sociaal, goud-eerlijk, knap en vooral heel grappig. Dit zijn ook aspecten die ik erg belangrijk vind aan een partner

Het meest-extreme dat je hebt gedaan: In 2019 heb ik stage gelopen, samen met een goeie vriendin, in een ziekenhuis in Berlijn. Wij hadden een Italiaanse huisgenoot die ons graag een keer mee wilde nemen naar een club waar hij elk weekend kwam. Later bleek dit een seksclub te zijn. Dat had hij van tevoren best even mogen aangeven want het was niet écht iets voor ons. Het was wel heel erg indrukwekkend en wij stonden met grote ogen te kijken wat daar binnen allemaal gebeurde. Eens maar nooit weer!

Nog willen ontmoeten: Ik hoop in de toekomst veel artsen en gespecialiseerde verpleegkundige te ontmoeten. Deze zorgprofessionals hebben vaak veel kennis en ervaring in huis. Ik hoop dat ik van hen veel mag leren!

Het mooiste aan MIJN Magazine: Het mooiste aan Mijn Magazine vind ik de foto’s die zijn gemaakt door Robbin Sommers en bynori.nl.

___________________________________________________________________

Beauty & Fashion

Op de Beauty & Fashion pagina lees je boeiende verhalen en voorbeelden over Beauty en Fashion in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Meer artikelen over Beauty & Fashion? Ga dan naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/beauty_fashion/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *