Loes Knippers

Page 6 model – Loes Knippers

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Loes Knippers!

Naam: Loes Knippers
Leeftijd: 17 jaar
Woonplaats: ‘s-Heerenberg

Dagelijks leven + je hobby’s:
Mijn dagelijks leven bestaat vooral uit school. Ik doe VWO op het Ulenhof en dat neemt de meeste tijd van mijn dag wel in beslag. Buiten school ben ik het liefst met mijn vriend, vind het leuk nieuwe kleren uit te zoeken en zo nu en dan uitgaan met vriendinnen zeg ik ook geen nee tegen. Op vakantie wil ik ook nog wel eens een goed boek gaan lezen.

Hoe ver zou je gaan voor de camera:
Ik zal nooit bloot voor de camera gaan staan, lingerie is ook niet meteen het eerste waar ik aan mee zou doen moet ik zeggen, maar als het niet heel erotisch is maar gewoon een mooi setje zou ik het nog wel prima vinden. Maar over het algemeen is fashion en beauty foto’s wat ik graag doe.

Het meest sprekende aan jezelf:
Ik denk dat ik dan voor mijn lach ga, het maakt andere mensen vrolijk. Op een aantal foto’s springen mijn ogen er ook wel uit. Wat ik vaak terug hoor van andere is dat mijn spontane maar vooral natuurlijke uitstraling erg aanspreekt. Mijn lange haar blijft vaak ook niet ongezien.  

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist):
Reizen staat bovenaan in het lijstje op mijn bucketlist. Ik wil heel graag de Bahama’s en de Malediven nog zien. Het liefst zou ik ook nog eens met zeeschildpadden en dolfijnen zwemmen. Een week helpen ergens in een olifantenopvang of bij koala’s ofzo lijkt me ook geweldig om te doen. Het is ook al heel lang een droom om eens in een film mee te spelen.

De toekomst:
Mijn toekomst is voor mij nog niet helemaal duidelijk. Ik heb nog geen idee wat ik wil worden. Misschien in de richting van dierenarts, ik zou namelijk graag iets met dieren doen. Daarentegen zou ik een eigen bedrijf hebben ook best gaaf vinden.

Het belangrijkst aan je partner:

Vertrouwen en mijn vriend stopt niet te laten zien hoeveel hij van mij houdt. Dat geeft een goed gevoel. Hij maakt me erg vrolijk en ik heb een fijn gevoel als ik bij hem ben. Dat vind ik ook wel must. Wanneer hij mij ophyped en zelfvertrouwen geeft wordt ook alles automatisch beter. Je best doen voor elkaar, het beste in elkaar naar boven halen en elkaar helpen wanneer je kan. Vind ik ook heel belangrijk. En natuurlijk niet andere mensen het gevoel geven dat je single bent..

Het meest-extreme dat je hebt gedaan:
In coronatijd van Havo 3 naar VWO 4 gaan, haha. Snorkelen (ongepland) in een gebied waar elke cm een zee-egel zat. En een volledige omwenteling met een kano maken, dus op de kop met je hoofd onderwater in je kano hangen en vervolgens weer erboven komen, dat liep niet helemaal goed af😅.

Nog willen ontmoeten:
Ik heb niet echt een persoon wie ik heel graag in mijn leven zou willen ontmoeten. Maar als ik iemand zou moeten kiezen zal dat waarschijnlijk Emma Watson zijn.

Het mooiste aan MIJN Magazine:
Page 6, het geeft verschillende mensen vaak een leuke kans om zijn of haar gezicht te laten zien.

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Sommers Fotografie uit ‘s-Heerenberg. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Obbink
Bedrijfspresentaties

Beleef elektronica bij Obbink

Obbink bestaat dit jaar negentig jaar. De Achterhoekse ster in elektronica begon in 1934 met een winkel in Winterswijk, waar zelf gebouwde radio’s werden verkocht en huizen werden aangesloten op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *