Page 6 model – Marcha Harmsen

Page 6 model Marcha Harmsen

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Marcha Harmsen.

Naam: Marcha Harmsen
Woonplaats: Didam

1. Dagelijks leven + je hobby’s:
Ik zit in het derde leerjaar van de opleiding kaderberoepsgerichte leerweg (KB) op Landeweer in Zevenaar. Drie dagen in de week doe ik aan volleybal. De hele dag door luister ik muziek (liefst Nederlandstalig). Ik houd wel van een feestje. In Didam hebben we twee keer per jaar kermis en één keer schuttersfeest, hier ben ik dan ook altijd van de partij. Ook vind ik het heerlijk om met onze honden te wandelen als het mooi weer is.

2. Hoe ver zou je gaan voor de camera?
Ik zou nooit naakt gaan! Een fotoshoot in lingerie zou ik wel willen overwegen.

3. Het meest sexy aan jezelf?
Ik vind mijn ogen erg mooi, omdat ze erg sprekend zijn. Ook mijn mond vind ik zelf mooi door de volle lippen. Ook is mijn lengte van 180 cm als meisje zijnde erg mooi meegenomen.

4. Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist)?
Ik zou graag nog een keer, voor een half jaar, naar Thailand of Indonesië willen. Gewoon lekker op avontuur.

5. De toekomst:
Ik wil graag de opleiding pedagogisch medewerker doen. Hiermee wil ik bereiken dat ik andere kinderen/mensen kan helpen en wil ik speciaal aandacht schenken aan kinderen die gepest worden. Verder wil ik graag groeien met sociale media. Tijdens het traject van Miss Beauty of Gelderland ben ik erachter gekomen dat ik fotoshoots geweldig vind. Hier hoop ik zeker nog meer in te gaan doen.

6. Waar ga je graag uit?
Als het mooi weer is zit ik graag op het terras. Op mijn leeftijd kan je nog niet veel uitgaan omdat je niet overal naar binnen mag. Ik vind het ook gewoon gezellig om met vrienden af te spreken en bij elkaar te zijn.

7. Het belangrijkst aan je partner:

Ik vind het vooral belangrijk dat mijn partner blijft communiceren en dat je alles in je relatie kan bespreken. Ook moet mijn partner eerlijk zijn.

8. Het meest-extreme dat je hebt gedaan:
Ik denk dat het meest extreme dat ik ooit heb gedaan, het meedoen aan Miss Beauty of Gelderland was. Het was een geweldige ervaring en ik heb echt mezelf leren kennen. Ik ben hierbij ver buiten mijn comfortzone gegaan. Ik zou het iedereen willen aanraden. Het is een geweldig traject.

9. Nog willen ontmoeten:
Graag zou ik Mart Hoogkamer of Maan willen ontmoeten.  Ik vind hun zulke mooie mensen en ze maken geweldige muziek.

10. Het mooiste aan MIJN Magazine:
Het mooiste aan MIJN Magazine vind ik de variatie in het blad en er staan voor iedereen wel meerdere interessante items in.

https://www.youtube.com/shorts/mUjAb2QNnxQ

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Strikkeling. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *