Page 6 model – Marjolein Smits

Marjolein Smits

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Marjolein Smits!

Naam: Marjolein Smits
Leeftijd: : een kalenderleeftijd van 52
Woonplaats: Doetinchem- t’Gooi -Amsterdam

Dagelijks leven + je hobby’s:
Als er een ideale start van de dag is dan start ik met Qi Neng of een mini meditatie van Tulku Lobsang, Reiki onder de douche, ontbijt is citroen met warm water. En dan racen. Een eclectische lifestyle, omarmen wat past.

Hobby’s dat is iets om je mindset te herijken. Dat kun je in de dag integreren. Ik heb zittend werk en dan is een fysieke activiteit geen hobby maar balans. Dus ik heb geen hobby’s, alleen een integratie van mijn zijn om gezond te blijven. En ik hou van lezen, theater, muziek, koken, maar zie dat niet als hobby, dat is voeding.

Op dit moment werk ik bij de Vrije Universiteit als HR-adviseur voor internationale werving, selectie en aanstelling van Hoogleraren en Professoren. Ik leef gedurende de week in hotels. Ik heb ook in loondienst gewerkt als HR-adviseur, maar het vrije ondernemerschap bevalt beter. Mijn werk is gecentreerd rondom “mens in het werk” dus altijd op het snijvlak van HR. Ik doe nog een opleiding Arbeidsdeskundige dat is een specialisatie in het ziekteverzuim.

Hoe ver zou je gaan voor de camera:
Als student werkte ik achter de camera als model scout en selecteerde ik modellen voor een casting bureau en liep soms modeshows. Dat was een leuke studentenbaan. En zo af en toe doe ik nog een shoot, maar dan meer als kunstvorm en niet voor een show. Ik voel mij comfortabeler in de luwte. Hoe ver ik ga voor de camera is afhankelijk van de omgeving en het waarom en met wie, soms meer, soms minder.

Het meest sexy aan jezelf:
Dit is een erg masculiene steeds minder geaccepteerde vraag. Seks sells en dat is indirect een aanval op het vrouwelijke. De kracht is comfortabel voelen die bent. Sexy is irrelevant en een (ver)oordeel. Het gaat om de connectie en waar ben je happy mee bent. Ik ben blij met mijn ogen omdat die helder zien, ik ben blij met mijn oren omdat die helder horen. Ik ben blij met mijn senses omdat die signaleren. Het gaat om uitstraling, energie en connectie. Alleen dat is sexy. En mijn brains zijn het meest sexy, omdat het daar begint, alle imaginatie en leven.

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist):
Bucketlist is een hype, het gaat om wat je wil manifesteren. Het gaat om je ontwikkeling en de realisatie van een concept. Mijn bucketlist is me herinneren waarom ik op aarde ben. Er is slechts verlangen om iets te ervaren. Maar… als je het hebt bereikt, ben je dan blij? Dat is wat ik mensen die ik coach ook meegeef, bewust worden van je proces.

De toekomst:
Is er iets wat je toe-komt? Alleen het nu is echt, de rest is een idee. Dat idee veranderd en dat is een permanente, verandering. Het gaat om anticiperen, wendbaar zijn, kun je aanvaarden hoe het niet gaat dat wat je had bedacht. Dat is de kracht om met hetgeen om te gaan waar je het bestaan niet van wist. Dat soort vragen stel ik ook in mijn werk.

Het meest-extreme dat je hebt gedaan:
Ik heb veel gedaan, alles wat ik wilde en ook mijn grenzen overschreden. Uit mijn vertrouwde zone. Ik ben bij de Indianen geweest, heb in mijn eentje over de wereld gezworven, liftend, in een prive vliegtuig met CEO’s en dure junks. Parties waar jij het bestaan niet van weet, seen it, done it, never gonna do it again…extreem ik hou ervan. Ik zat in de kerkers van de samenleving en op de top van de society. De onderwereld, bovenwereld, ik heb wel e.e.a. gezien.

Nog willen ontmoeten:
Mijzelf, mijn kinderen, Ik heb niets met BN-ers, of ik heb ze al ontmoet. Maar misschien de Eugenist Gates of de verkeerd begrepen Maria Magdalena, Ghandi, Mandela, Blavtatsky mensen met een maatschappelijke waarde impact.

Het mooiste aan MIJN Magazine:
Het licht laten schijnen. De verrassing. Make my day.

___________________________________________________________________

Beauty & Fashion

Op de Beauty & Fashion pagina lees je boeiende verhalen en voorbeelden over Beauty en Fashion in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Meer artikelen over Beauty & Fashion? Ga dan naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/beauty_fashion/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.