Page 6 Model – Megan Dankmeijer

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Megan Dankmeijer.

Naam: Megan Dankmeijer

Leeftijd: 20 jaar

Woonplaats: Doetinchem

Dagelijks leven + je hobby’s: In het dagelijks leven werk ik bij de Lidl. Ik ga regelmatig naar de sportschool toe met een vriendin en ben vaak bij vrienden te vinden. Ik hou ervan om te wandelen in het bos en met de natuur bezig te zijn als groot dierenliefhebber.

Hoe ver zou je gaan voor de camera: Ik heb al sinds ik jong ben de droom om lingeriemodel te worden, ook bedekt naakt vind ik wel iets hebben. Verder dan dat ga ik niet, omdat ik het erg belangrijk vind me prettig te voelen tijdens een shoot en dat ik niet iets doe waar ik niet achter sta

Het meest sexy aan jezelf: Het mooiste aan mezelf vind ik mijn volle lippen en mijn slanke figuur.

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist): Over een paar jaar zou ik graag de wereld rond willen reizen en alle mooie landen en de mooiste plekken willen zien. Ook lijkt het me erg leuk een keer mee te doen aan Miss Beauty of the Netherlands.

De toekomst: In de toekomst hoop ik samen met een partner een leuk huisje te kopen en heel veel huisdieren te nemen. Ook wil ik graag kinderen later.

Waar ga je graag uit: Als ik uit ga ben ik vaak in Doetinchem te vinden bij 22:24 of Moscow, vaak gaan we dan met de hele vriendengroep uit. Ook vind ik het erg gezellig om doordeweeks of in het weekend een drankje te doen in mijn favoriete kroeg, De Engelenbak, in Doetinchem. In de zomer vind ik het erg leuk om festivals te bezoeken. Ik hou van de sfeer op een festival, die vind je nergens anders

Het belangrijkste aan je partner: Op dit moment ben ik vrijgezel, maar belangrijke dingen aan een partner vind ik; vertrouwen, goed met elkaar kunnen praten, elkaar accepteren zoals je bent en elkaar steunen als je iets dwarszit. Ook respect en kunnen lachen vind ik erg belangrijk in een relatie.

Meest extreme dat je hebt gedaan: Mijn vriendin en ik hebben altijd gekke ideeën en een daarvan was; in de winter, terwijl er een dik pak sneeuw en ijs lag, het water in gaan om te gaan zwemmen. Achteraf gezien was het niet zo slim en hadden we het vreselijk koud.

Nog willen ontmoeten: Heb een keer het liedje Fairytail van Alaxander Rybak gehoord en vond zijn muziek zo leuk dat ik dagelijks zijn nummers luister en bijna alle teksten uit mijn hoofd ken. Ik kan alles vrolijk meezingen, inclusief zijn Russische nummers! Dus zou het mij heel erg leuk lijken hem een keer te ontmoeten.

Het mooiste aan MIJN Magazine: Page 6 model. Mijn moeder had mij het blad een keer laten zien en zei toen dat het echt iets voor mij was. Toen ik werd benaderd voor Page 6 kon ik dit natuurlijk niet laten schieten.

Meer Page 6 modellen zien en hun verhalen lezen? Klik dan hier!

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *