Page 6 Model – Michael uit Doetinchem

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Michael uit Doetinchem

Dagelijks leven, hobby’s
Ik werk in het Slingeland Ziekenhuis als patiëntenvervoerder. Daarnaast werk ik in de avonduren en op vrije dagen in de schoonheidssalon van mijn vriendin, het Beauty huisDaar doe ik IPL en SHR behandelingen (definitief haar verwijderen). Vanaf begin oktober betrekken we een nieuw pand, midden in het centrum van Doetinchem en we gaan ook flink uitbreiden qua diensten.

Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn zoontje (8 jaar) en ben ik natuurlijk veel in de sportschool te vinden. De tijd die overblijft besteed ik aan het karpervissen, waarvoor we zelfs minimaal 1 x per jaar naar Frankrijk gaan.

Wat vind je het mooiste aan jezelf 
Toch wel mijn lichaam. Ik heb altijd veel gesport, van jongs af aan zat ik op voetbal en vanaf mijn 17e op fitness. In het begin deed ik maar wat, maar vanaf mijn 20e ben ik serieus begonnen met diëten. Toen ik eenmaal het verschil begon te zien raakte ik er verslaafd aan! Ik train nu al een tijdje met mijn coach Jeffrey Suijkerbuijk, die ook echt het uiterste uit mij weet te halen.

Wat staat er op je bucketlist 
Ik zou heel graag een keer naar Thailand willen gaan. Verder zou ik graag een keer met mijn vader naar de Ebro in Spanje willen gaan om daar op meerval te vissen.

De toekomst 
Ik hoop samen met mijn vriendin een succesvolle zaak op te bouwen en veel met mijn gezin te reizen! Als we samen ergens over dromen, dan is het wel over een huis aan het water 😉

Waar ga je graag uit 
Echt uitgaan doe ik niet zo heel veel meer. We gaan liever met vrienden een dagje uit of komen bij elkaar voor een drankje. Als we gaan feesten, dan zijn het toch meestal hardcore festivals.

Het belangrijkste aan je partner  
Naast dat het mijn partner is, zijn we ook echt maatjes en doen bijna alles samen. We kunnen veel lachen samen en ook op de mindere dagen weet ze altijd positieve dingen eruit te halen! Maar het is natuurlijk ook een prachtige meid!

Het meest extreme dat je ooit gedaan hebt 
Ik reed vroeger een Yamaha R1 en ben daarmee ook al eens op het circuit geweest. Snelheden halen van boven 300 Km/h is toch wel echt bizar.

Nog willen ontmoeten 
Poeh, lastige vraag! Ik denk dan toch wel Arnold Schwarzenegger. Vroeger keek ik zijn films tientallen keren en hij is toch echt mijn grote voorbeeld in de bodybuilding scène!

Het mooiste aan Mijn Magazine 
Page 6 natuurlijk ;-P

Meer Page 6 modellen zien en hun verhalen lezen? Klik dan hier!

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *