Mike

Page 6 model – Mike Berntsen & Beau Berntsen-Prein

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Mike Berntsen & Beau Berntsen-Prein

Naam: Mike Berntsen & Beau Berntsen-Prein
Leeftijd: 28 & 27 jaar
Woonplaats: Doetinchem

1. Dagelijks leven + je hobby’s:
Beau: Ik ben sinds 3 maanden mama van onze kleine man Jayce, waar ik zwanger van was tijdens het maken van deze foto’s. Verder werk ik 4 dagen bij ons eigen bedrijf Het Land van Jan Klaassen. Als hobby werk ik naast mijn baan nog thuis in mijn eigen Beautysalon.
Mike: Ik werk bij Arendsen Steel in Ulft. Als hobby ben ik in het weekend te vinden op de crossbaan om te motorcrossen.

2. Hoe ver zou je gaan voor de camera?
Beau: Ik ben onzeker geweest over mijn lichaam, daardoor heb ik mijzelf altijd uitgedaagd om daar overheen te komen. Een paar jaar geleden heb ik nog een prachtige lingerie-shoot gedaan en dit zou ik zo nog eens doen.
Mike: Ik ben niet iemand van de fotoshoots, een Newborn shoot met de kleine was leuk om te doen. Wie weet een keer de kalender van de motorcross 😉

3. Het meest sexy aan jezelf?
Beau: Het meest sexy aan mezelf vind ik altijd al mijn ogen, ondertussen kan ik wel met trots zeggen dat ik alles aan mezelf sexy ben gaan vinden.
Mike: Het meeste sexy aan mezelf vind ik mijn persoonlijkheid.

4. Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist)?
Beau: Het bouwen van ons eigen huis, lekker buitenaf.
Mike: Dit jaar meerijden op de Zwarte Cross met de Motorcross klasse.

5. De toekomst:
Beau: Genieten met ons nu al kleine gezinnetje en zien wat de toekomst ons mag brengen.
Mike: Het bouwen van ons eigen droomhuis.

6. Waar ga je graag uit?
Beau: Uitgaan heb ik al heel lang niet meer gedaan. Wellicht nu liever een drankje in de stad of uiteten bij ons favo restaurant Amadeus in Silvolde.
Mike: Net als Beau ga ik niet meer uit. Een terrasje met vrienden vind ik veel gezelliger!

7. Het belangrijkst aan je partner:
Beau: Dat hij lekker zichzelf is en zichzelf blijft.
Mike: Dat we een goed team zijn in wat we doen.

8. Het meest-extreme dat je hebt gedaan:
Beau: Ik ben niet zo van het extreme, ik ben meer een zekere die alles tot in de puntjes uitzoekt.
Mike: Tot nu toe heb ik nog niet iets extreems gedaan, maar parachutespringen en bungeejumpen staat hoog op mijn bucketlist.

9. Nog willen ontmoeten:
Beau: Nienke Plas zou ik nog wel willen ontmoeten, haar humor en hoe zij is vind ik geweldig.
Mike: De personen die ik had willen ontmoeten zijn helaas allemaal al heengegaan.

10. Het mooiste aan MIJN Magazine:
Beide: De Page 6 Model pagina natuurlijk!

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Strikkeling. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *