Page 6 model - Mille Winters

Page 6 model – Mille Winters

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Mille Winters uit Nijmegen!

Naam: Mille Winters
Leeftijd: 21
Woonplaats: Nijmegen 

1. Dagelijks leven/hobby’s
Vanwege gezondheidsredenen heb ik besloten te stoppen met studeren. Nu het beter met me gaat ben ik veel aan het schilderen en tekenen en dat begint langzaam ook wat te verdienen! Ik haal hier veel energie uit. Verder wandel ik graag en ben ik bezig met mijn 2 luipaardgekkos.

2. Hoe ver zou je gaan voor de camera 
Ik vind het geen probleem om naakt te poseren als dit voor een mooi en sprekend plaatje zorgt. 

3. Meest sexy aan jezelf
Mijn tattoos, groene ogen en lange benen

4. Grootste fantasie/bucketlist
Ik zou het super tof vinden om als ervaringsdeskundige mensen met een eetstoornis te kunnen helpen. 

5. De toekomst
Ik had altijd een plan, tot jaren vooruit zelfs. Als ik nu denk aan de toekomst heb ik geen idee, en ben daar wel oké mee. Er zijn genoeg, soms teveel dingen die ik leuk vind, dus als ik er klaar voor ben om die aan te gaan komt alles goed. Ik ben een afgestudeerd leefstijlcoach, sportmasseuse en groepslesinstructrische. Deze dingen vind ik super om te doen. Maar of dat is wat ik in de toekomst weer ga doen weet ik niet, we gaan het zien!

6. Waar ga je graag uit
Ik heb geen vaste plek waar ik uitga, uitgaan in een standaard club is niet echt mijn ding. Festivals en wat alternatievere feestjes vind ik erg leuk. Verder bezoek ik zo vaak als mijn portemonnee toestaat metal en punk concerten.

7. Belangrijkste aan je partner
Als ik er een label aan zou moeten hangen, hebben mijn vriend en ik een open relatie. Ik vind vrijheid en elkaar de ruimte geven om te ontdekken heel belangrijk. Hiervoor is vertrouwen en communicatie nodig om niet over elkaars grenzen te gaan.

8. Meest extreme dat je hebt gedaan 
Meedoen aan een missverkiezing, perongeluk… mijn vriendin wou niet alleen naar de casting dus ik ging mee, het was niet de bedoeling finalist te worden, maar het was zeker erg leuk en leerzaam om meegemaakt te hebben.

9. Nog willen ontmoeten 
Dit klinkt heel cheesy, maar ik wil mijn ware zelf ontmoeten. Ik ben 2 jaar geleden gediagnosticeerd met autisme, en dit heeft veel veranderd, alles klopte ineens! Maar ik heb nog veel te leren over mijzelf. 

10. Het mooiste aan mijn magazine 
Samenwerking met Robin Sommers 😉

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Sommers Fotografie uit ‘s-Heerenberg. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *