Page 6 Model Mirte uit Doetinchem

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Mirte van Duijn

Naam: Mirte van Duijn
Leeftijd: 19 jaar
Woonplaats: Doetinchem

Dagelijks leven + je hobby’s:
Ik volg de opleiding tot schoonheidsspecialiste in Arnhem. Ik heb al een diploma visagie en in mijn dagelijkse leven vind ik het leuk om daarmee bezig te zijn. Daarnaast werk ik en doe ik aan fitness. Ik hou mij graag bezig met mode en beauty. Op dit moment ben ik mij aan het voorbereiden op de finale voor Miss Beauty of Gelderland. Hiervoor moet ik naar triainingsdagen en moet ik mijzelf promoten op social media. Alleen maar leuk natuurlijk!

Hoe ver zou je gaan voor de camera:
Ik vind het mooi als mensen meer van hun lichaam durven te laten zien. Ik zou nooit helemaal naakt poseren, maar ik durf zeker wel wat van mijn lichaam te laten zien. Belangrijk vind ik dat het classy is en niet ordinair.

Het meest sexy aan jezelf:
Ik denk mijn heupen, omdat ik het mooi vind als een vrouw wat meer vormen heeft. Ik ben heel blij met mijn lichaam en als ik dan moet kiezen wat ik het meest sexy vind, dan zijn dat mijn heupen. Misschien komt dat omdat ik vroeger plank werd genoemd, Ik was lang en dun en kreeg pas laat vormen. Nu ben ik trots op die vormen, mijn heupen.

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucktlist):
Ik zou graag meer van de wereld willen zien. Dus ik hoop dat ik ooit nog een rondreis ga maken. Ook wil ik alle dieren in de wereld redden. Onmogelijk natuurlijk maar ik ben wel echt een dierenvriend en kan slecht tegen dierenleed.

De toekomst:
Ik kijk er naar uit om later  in de glamourwereld te werken. Ik ben al visagiste dus de eerste stap is gezet. Natuurlijk hoop ik de miss verkiezing te winnen. Alleen het meedoen geeft mij veel zelfvertrouwen en opent misschien al wat deuren. De modellenwereld trekt mij ook wel maar ik heb het er niet voor over om als high fashion model maatje 34 te behalen.

Waar ga je graag uit:
Ik woon in Doetinchem dus daar ga ik ook meestal uit. Puur omdat het makkelijk is, omdat ik dan niet de auto hoef te pakken en gerust een drankje kan doen. Belangrijk is dat ik de juiste mensen om me heen heb, dan heb ik het naar mijn zin!

Het belangrijkst aan je partner:
Op dit moment heb ik geen partner. Wat ik  vooral in een jongen zoek is: loyaliteit en humor. Ik vind het heel mooi als een man een afgetraind lichaam heeft en tattoos. Een beetje een “bad boy” maar wel met een goed hart.

Het meest-extreme dat je hebt gedaan:
Ik heb niet echt iets extreems gedaan. Wat ik wel heel bijzonder vond is dat ik naar Marrakech ben geweest. Daar heb ik in de woestijn op een quad gereden, dat vond ik fantastisch! Ik heb daar ook op een kameel gezeten maar dat vond ik vreselijk voor de dieren. De dieren werden slecht behandeld, ik ben er huilend afgegaan.

Nog willen ontmoeten:
Hij lijkt heel ver weg maar ik hoop toch echt de  ideale man te ontmoeten!

Het mooiste aan MIJN Magazine:
Page 6 model natuurlijk!

Meer Page 6 modellen zien en hun verhalen lezen? Klik dan hier!

Page 6 – juni 2020
Uitgever MIJN Magazine
Fotografie – Robin Sommers

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *