page 6 model Naomi van der Vlugt

Page 6 model – Naomi van der Vlugt

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Naomi van der Vlugt uit ‘s-Heerenberg!

Naam: Naomi van der Vlugt
Leeftijd: 26
Woonplaats: ‘s-Heerenberg

1. Dagelijks leven/hobby’s
Mijn dagelijks leven is soms best wel saai, omdat ik hier niet veel mensen ken. Ik heb een dochtertje van bijna 1 en we hebben een hond, 3 katten en 3 konijnen, dus genoeg te doen in huis. Hobby’s heb ik niet echt

2. Hoe ver zou je gaan voor de camera 
Ik zou best nog een keer in de Playboy willen staan als ik ooit de kans zou krijgen. Zolang het netjes naakt is, wil ik het best doen  

3. Meest sexy aan jezelf
Dat vind ik een hele lastige vraag, vind niet echt iets specifiek sexy. Wel vind ik bijvoorbeeld mijn ogen mooi

4. Grootste fantasie/bucketlist
Een verre reis maken met mijn vriend en dochter

5. De toekomst
Ik zie wel wat te toekomst brengt. Kijk niet graag ver vooruit

6. Waar ga je graag uit
Hier in de buurt durf ik het niet goed te zeggen . Ik kom eigenlijk uit Apeldoorn, daar ging ik wel graag uit

7. Belangrijkste aan je partner
Hij is mijn beste vriend, erg zorgzaam en staat altijd voor ons klaar

8. Meest extreme dat je hebt gedaan 
Ik denk dan toch wel voor het eerst vliegen en dan ook nog alleen. In één dag op en neer naar Milaan en eind van de week weer terug. Verder heb ik niet echt wat extreem gedaan, ik durf niet zoveel

9. Nog willen ontmoeten 
Zac Efron, dat was vroeger altijd mijn crush

10. Het mooiste aan mijn magazine 
Dat ze iedereen de kans geven om zichzelf te kunnen laten zien

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Sommers Fotografie uit ‘s-Heerenberg. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *