Page 6 model Nikki_J Prein

Page 6 model – Nikki_J Prein

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Nikki_J Prein uit Doetinchem

Naam: Nikki_J Prein
Leeftijd: 25
Woonplaats: Doetinchem

1. Dagelijks leven/hobby’s
Ik werk overal manager bij Het Land van Jan Klaassen, daarnaast doe ik ook modellenwerk en presentatie klussen. Geen dag is hetzelfde en daar geniet ik enorm van. Hiernaast ben ik ook graag met mijn Instagram bezig, waar ik op aanvraag voor bedrijven ook content maak. Als hobbies wakeboard ik en hou ik van actieve uitjes en weekendjes weg.

2. Hoe ver zou je gaan voor de camera 
Op dit moment werk ik als vast model voor twee lingeriemerken. Lingerie is ook het verste wat ik zou gaan voor de camera.

3. Meest sexy aan jezelf
Ik denk dan toch mijn ogen. Mijn ogen spreken altijd boekdelen.

4. Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist)
Om alle landen in de wereld gezien te hebben. Ik hou van reizen en nieuwe culturen ontdekken. Daarnaast is het mijn droom ooit televisieprogramma’s te mogen presenteren. Ik haal hier zoveel positieve energie uit en wordt daar enorm gelukkig van.

5. De toekomst
Het belangrijkste vind ik dat ik gelukkig ben met wat ik doe. Ik haal veel plezier uit de combinatie die ik nu heb met alles wat ik doe. Ik hoop dat ik dit in mijn toekomst mag blijven doen.

6. Waar ga je graag uit
In Doetinchem ga ik het liefst naar Gringo’s.

7. Belangrijkste aan je partner
Het belangrijkste in een partner vind ik dat hij je support en steunt in wat jij wil doen. Iemand die je achter je dromen aan laat gaan en je daar niet in tegenhoudt. Ik heb enorm veel geluk met mijn partner, want hij is juist altijd de persoon die zegt kom op Nik doe het nou gewoon jij kan dit!! Door hem heb ik veel stappen gezet die ik anders minder snel door onzekerheid zou hebben gedaan.

8. Meest extreme dat je hebt gedaan
Er staan nog dingen zoals parachutespringen op mijn lijstje. Op dit moment is het tijdens het wakeboarden en snowbaorden over de schansen en obstakels heen gaan.

9. Nog willen ontmoeten: 
Chantal Jansen! Zij heeft enorm veel bereikt in de Nederlandse televisiewereld en is daarom een groot voorbeeld voor mij. Wat ik daarnaast het mooie aan haar vind is dat zij altijd nog ‘’normaal’’ is gebleven!

10. Het mooiste aan mijn magazine:
Het mooiste aan MIJN Magazine vind ik dat er echt een spotlight op de achterhoek gericht wordt. De achterhoek heeft zoveel moois en zoveel inspirerende en succesvolle mensen. 

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Strikkeling. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *