Page 6 model - Odile Massop

Page 6 model – Odile Massop

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Odile Massop!

Naam: Odile Massop
Leeftijd: 56 jaar
Woonplaats: ‘s-Heerenberg

Dagelijks leven + je hobby’s:
Mijn dagelijks leven bestaat uit 3 dagen per week werken in een drogisterij en daarnaast mijn modellenwerk, wat ook mijn passie is. Buiten het werk om vind ik het fijn om thuis te zijn. Lekker lezen, heerlijk een paar uurtjes in de zon of ’s avonds een netflixserie kijken met mijn partner. We hebben 3 kinderen, waarvan er 2 op zich zelf wonen. Soms spreek ik met 1 van hun af en gaan we een hapje eten of wandelen. Een stuk fietsen of wandelen met mijn man of een van mijn vriendinnen vind ik op zijn tijd ook heerlijk, met als einddoel een terrasje pakken haha.

Hoe ver zou je gaan voor de camera:
Verder dan lingerie zal ik niet gaan. En dan wil ik het niet uitdagend neerzetten, maar vrouwelijk en krachtig. Ik wil een voorbeeld zijn; dat wij als rijpere vrouwen ook nog shinen en trots op onszelf mogen zijn, ook in lingerie. Wat voor een maat je ook hebt, dat maakt niet uit. Maar ik ben dan wel heel selectief met wie ik die foto’s maak……

Het meest sexy aan jezelf:
ik denk zelf het complete plaatje. Niet 1 ding. Mijn uitstraling, mijn blik, mijn lach, mijn houding, hoe ik in het leven sta. Gewoon zoals ik ben, wanneer ik lekker in mijn vel zit. Of je dat dan sexy wilt noemen… ik denk meer in je goed voelen, dan straal je mooi naar buiten en ja, dat zou wel eens sexy kunnen zijn-;)

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist):
Reizen maken naar mooie exotische landen. Nog wat meer van de wereld zien. Voor de rest heb ik alles wel gedaan wat ik wilde doen. Ik kan genieten van wat er is. De kleine dingetjes.

De toekomst:
Alles verloopt naar wens. Graag zou ik nog wat meer modellenwerk willen doen. Ik heb al een en ander gedaan, maar altijd fijn dat er weer een opdracht komt. Er is genoeg werk op dat gebied voor mijn leeftijd. Het zou ook erg leuk zijn dat wanneer een bedrijf dit leest in Mijn Magazine en ze hebben een model van mijn leeftijd nodig, dat daar een samenwerking uit zou kunnen ontstaan.

Waar ga je graag uit:
ik ga graag uit eten met mijn partner of met een van mijn vriendinnen. En bij mooi weer de hele dag naar het strand, daar kan ik ook enorm van genieten.

Het belangrijkst aan je partner:
Elkaar in je waarde laten. Ook lekker je eigen ding kunnen doen. Er voor elkaar zijn in goede en slechte tijden. Ik ben de spring in het veld, wat impulsief en soms onzeker. Hij is de stabiele factor en mijn veilige thuishaven. De verliefdheid komt zeker nog om de hoek kijken, vaak onverwacht. Fijn dat dat er nog steeds is.

Het meest-extreme dat je hebt gedaan:
DIT! In Mijn Magazine staan met een interview erbij. Jezelf toch een beetje bloot geven. Letterlijk en figuurlijk. Uit je comfortzone stappen. 110.000 oplages!! Zoveel mensen die het zien en lezen. Best heel spannend. Maar ik heb wel zoiets; dit is een enorm leuke ervaring en ik doe het gewoon!

Nog willen ontmoeten:
Mijn wens was Robin Sommers te ontmoeten voor een fotoshoot omdat ik veel van zijn werk bewonder. Dat is gelukt. Het was een leuke kennismaking via instagram en daarna de ontmoeting, waar deze foto’s uit voort gekomen zijn.

Het mooiste aan MIJN Magazine:
Zijn toch de verhalen achter de mensen met de foto’s erbij. Dat iemand echt iets over zijn of haar leven verteld.

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Sommers Fotografie uit ‘s-Heerenberg. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *