Page 6 model Phyleine Hoekstra

Page 6 model – Phyleine Hoekstra

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Phyleine Hoekstra

Naam: Phyleine Hoekstra
Leeftijd: 18 jaar
Woonplaats: Doetinchem

Dagelijks leven + je hobby’s:
Ik volg momenteel een studie en ik werk in een hondentrimsalon. Ik ben erg geïnteresseerd in het welzijn en gedrag van dieren. Verder sta ik graag voor de camera en ben ik veel bezig met modellenwerk. Heel leuk is dat ik af en toe model sta voor Rose July! Hier kan ik helemaal opgaan in alle mooie lingerie en vooral de prachtige vintage korsetten. Ik vind het leuk om origineel te zijn en ben ook graag bezig met mijn uiterlijk. Mijn guilty pleasure is dan ook om heerlijk op te tutten en outfits verzamelen met keiharde rockmuziek aan 🙂

Hoe ver zou je gaan voor de camera?
Zolang ik er zelf voor de volle 100% achter sta, best ver. Ik vind het heel leuk om te werken als lingerie model, maar het is belangrijk om je grenzen aan te geven. Ik vind het jammer dat “bloot” snel geseksualiseerd wordt en ben van mening dat een lichaam juist heel mooi en puur is.

Het meest sexy aan jezelf?
Ik vind het lastig om te zeggen wat ik nou heel sexy aan mezelf vind, maar ik krijg wel eens complimentjes dat ik mooie lippen heb. Stiekem ben ik er ook wel een beetje trots op dat ik een sportief lichaam heb. Ik ga natuurlijk niet voor niets 4 keer per week naar de sportschool 🙂

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist)?
Mij lijkt het super gaaf om een boek te schrijven! Vroeger als klein meisje schreef ik kleine gedichtjes, ik hield een dagboek bij en maakte kleine stripverhaaltjes. Een leuk feitje is dat ik meedeed aan een schrijfwedstrijd van Paul van Loon en dat ik deze toen heb gewonnen!  Ik ben creatief en heb een grote fantasie en het lijkt me super vet om dat te kunnen uiten in een boek.

De toekomst:
In de toekomst hoop ik mijn passie voor diergedrag uit te bereiden en meer te focussen op de dingen die mij heel erg blij maken. Ook hoop ik nog veel mooie dingen te mogen doen wat betreft modellenwerk.

Waar ga je graag uit?
Festivals! Ik kan niet wachten op de zomer. Ik vind het heerlijk om met vriendinnen verschillende feestjes te bezoeken en nieuwe mensen te ontmoeten.

Het belangrijkst aan je partner:

Humor, dat is wel iets wat mij heel erg trekt. Ik vind het belangrijk dat hij lief en oprecht is en dat ik heel hard met hem kan lachen.

Het meest-extreme dat je hebt gedaan:
Is het gek dat ik eigenlijk nog nooit iets heel extreems heb gedaan? Wellicht iets voor in de toekomst. Als ik ooit de kans krijg om deel te nemen aan special forces zou ik geen seconde twijfelen..

Nog willen ontmoeten:
Ik denk dat dat iemand is die heel veel succes ervaart op een bepaald gebied. Mij lijkt het bijvoorbeeld heel interessant om van een ‘paranormaal” hondentherapeut te leren. Hoe mooi is het dat deze mensen kunnen helpen op een oprechte en liefdevolle wijze. Ik geloof dat er zo veel meer is dan alleen deze wereld.

Het mooiste aan MIJN Magazine:
Dat je zoveel kunt lezen over allemaal verschillende  dingen die zich afspelen in de Achterhoek Het is door de grote variatie toegankelijk voor iedereen. En niet te vergeten natuurlijk ook het mooie werk van Robin Sommers!

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Sommers Fotografie uit ‘s-Heerenberg. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *