Page 6 model - Rachelle Krijgsman

Page 6 model – Rachelle Krijgsman

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Rachelle Krijgsman!

Naam: Rachelle Krijgsman
Leeftijd: 19 jaar
Woonplaats: Lengel

Dagelijks leven + je hobby’s:
Op dit moment volg ik de opleiding horeca manager ondernemen op het Graafschap College. Mijn dagelijks leven bestaat nu dan ook vooral uit stage lopen. Vanaf september ga ik voor een half jaar stage lopen bij Huis ter Duin in Noordwijk. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te lunchen of af te spreken met vrienden of collega’s. Als ik dan nog tijd over heb werk ik bij Heeren Dubbel, gelegen bij het mooiste Kasteel van Gelderland! En bij hotel Ruimzicht in Zeddam.

Hoe ver zou je gaan voor de camera:
Ik zal nooit bloot voor de camera gaan staan, lingerie is ook niet meteen het eerste waar ik aan mee zou Helemaal niet ver. Ik vind dat je niet bloot voor de camera hoeft te staan om er leuk of sexy uit te zien.

Het meest sexy aan jezelf:
Mijn groene ogen.

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist):
Er zijn drie dingen die op mijn bucketlist staan! Graag zou ik ooit alle wijnlanden van Europa willen rondreizen, om een verdere ontwikkeling in mijn wijnkennis te maken. Een huttentocht lopen in Oostenrijk, dus rugzak mee en lopen maar. En wat mij echt een kick zou geven is bungeejumpen.

De toekomst:
Ooit hoop ik een eigen horecazaak te beginnen in het hogere segment. Ik heb namelijk echt een passie voor wijnen (en horeca uiteraard) en dit wil ik dan graag overbrengen op de gasten en laten terugkomen in mijn bedrijf.

Waar ga je graag uit:
Ik ga niet heel vaak uit, dus heb geen vaste uitgaansplek. Uiteraard ben ik altijd in voor een feestje en met carnaval ben ik eigenlijk overal wel te vinden!

Het belangrijkst aan je partner:
Op dit moment heb ik geen partner, maar vertrouwen en oprechtheid is het allerbelangrijkste wat ik zoek in een persoon. Buiten dat wil ik ook gewoon lekker kunnen ouwehoeren en het gezellig hebben

Het meest-extreme dat je hebt gedaan:
Dat was abseilen van een 20 meter hoge bergwand! Wat trouwens ook wel extreem en vooral eng was; het vasthouden van een vogelspin.

Nog willen ontmoeten:
Op dit moment zou ik het niet weten, maar vroeger wilde ik altijd heel graag Channing Tatum ontmoeten🤩😅

Het mooiste aan MIJN Magazine:
Dat de Achterhoek en haar inwoners op het best weergeven worden!

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Sommers Fotografie uit ‘s-Heerenberg. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *