Page 6 model – Ramona Philips

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Ramona.

Naam: Ramona Philips
Leeftijd: 33
Woonplaats: Dinxperlo

Dagelijks leven + je hobby’s:
Ik ben moeder van 2 dochters en werk als persoonlijk begeleider in een gesloten behandelcentrum voor cliënten met een lichtverstandelijke beperking met een forensisch kader. Doordat de diensten wisselend zijn, ik ook een studie volg en ook als moeder tijd met de kinderen door wil brengen, is er weinig tijd voor hobby’s. Maar zodra er wel tijd voor is, stap ik graag even op een paard en neem een lesje om mijn hoofd leeg te kunnen rijden.

Hoe ver zou je gaan voor de camera:
Ik vond de foto’s maken voor MIJN Magazine al best spannend. Ik zou niet graag in de kijker willen staan met te veel bloot. Het mag van mij wel stijlvol blijven.

Het meest sexy aan jezelf:
Lastige vraag, waar ik wel het meest trots op ben, is dat ik een jaar of 6 terug echt wel dik was. De knop ging om en ik ben hard gaan werken aan mijzelf. Ik heb mijn hele voedingspatroon omgegooid en ben gaan sporten. Zodoende ben ik in 1½ jaar tijd bijna 35 kg afgevallen.

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist):
Het lijkt mij ontzettend gaaf om een roadtrip ‘the Deep South Amerika reis’ te maken.

De toekomst:
Afgestudeerd zijn en dan verder specialiseren, maar waarin weet ik nog niet.

Waar ga je graag uit:  
In het verleden was is elk weekend in de Achterhoek Arena te vinden. Op dit moment heb ik niet echt een favoriete plek om uit te gaan. Maar met de juiste mensen en de juiste muziek om mij heen kan ik het overal wel leuk hebben.

Het meest-extreme dat je hebt gedaan:
Ik denk dat het dan toch die kilo’s kwijtraken is geweest. Het was een hele omschakeling om je voeding en leefstijl te veranderen en dat ook nog vast te kunnen houden. Ik heb gelukkig tot nu toe geen jojo-effect gehad.

Nog willen ontmoeten:
Tina Turner is toch wel een van mijn favorieten. Ik heb diep respect voor haar, hoe zij haar leven heeft opgepakt.

Het mooiste aan MIJN Magazine:
Het is een leuk magazine, dat makkelijk wegleest. Zo nu en dan zie je bekenden uit de Achterhoek erin staan en dat wekt al mijn interesse om het dan te gaan lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *