Page 6 Model Robin Strikkeling uit Kilder

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Robin Strikkeling.

Naam: Robin Strikkeling         
Leeftijd: 25
Woonplaats: Kilder, Gelderland

Dagelijks leven + je hobby’s:
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als content marketeer voor Het Land van Jan Klaassen. Als content marketeer kan ik een hobby, het maken van foto’s, video’s en dronebeelden combineren met werk. Mijn grote passie is muziek, zo spendeer ik een groot gedeelte van mijn vrije tijd aan het luisteren, produceren en Dj’en. Voor corona was deze passie ook mijn werk.

Hoe ver zou je gaan voor de camera:
Voor de camera staan is voor mij nog vrij nieuw. Ik denk dat de grens voor mij ligt bij foto’s in onderbroek/zwembroek, zo sta je er op het strand immers ook bij. Het belangrijkst is om jezelf fijn te voelen op het moment dat er foto’s worden gemaakt, dit straal je ook uit naar de camera.

Het meest sexy aan jezelf:
Dit vind ik lastig om over mijzelf te zeggen. Ik ben tevreden met hoe ik eruitzie en ga drie á vier dagen per week naar de sportschool. Dit zorgt ervoor dat ik mij fit voel van binnen en van buiten.

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucktlist):
Mijn grootste droom is om van muziek mijn werk te kunnen maken. Of dat is met eigen producties of ooit op de radio te horen te zijn maakt voor mij niet uit, zolang ik maar met muziek bezig kan zijn. Ooit hoop ik een eigen productie uit te brengen bij een grote platenmaatschappij.

De toekomst:
Momenteel zit ik in de finale van de mannen verkiezing ‘Misters of The Netherlands’. Het aankomende jaar zal in het teken staan om hier zo goed mogelijk voor de dag te komen. Als doelstelling voor de toekomst heb ik het opstarten van een eigen onderneming.

Waar ga je graag uit:
Ik heb een half jaar in Amsterdam gewoond voor stage. Deze stage liep ik toen bij Armada Music (platenmaatschappij van Armin van Buuren). Hier heb ik Amsterdam Dance Event en het overige uitgaansleven volledig ervaren. De cultuur die er heerst vond ik geweldig, zo nu en dan ga ik nog terug om deze mooie herinneringen te herleven!

Het belangrijkst aan je partner:
De belangrijkste eigenschap is voor mij vertrouwen, je moet iemand hebben waar je volledig op kan bouwen, maar ook voor 100% achter je keuzes staat. Mijn vriendin moet ondernemend zijn en haar dromen achternagaan. Een gezonde dosis humor is ook zeker mooi meegenomen!

(Het meest-extreme dat je hebt gedaan) Ervaring die jou is bijgebleven?
Normaal gesproken plan ik mijn vakanties volledig vooraf, welke plekken ik wil bezoeken en waar de overnachting plaatsvindt. Afgelopen jaar ben ik naar de Filipijnen geweest, waar alleen de vlucht naar Manilla gepland was. Verder was het iedere dag een avontuur, naar welk eiland ga ik vanavond vliegen, ik welk hostel slaap ik vanavond. Een nieuwe manier van op vakantie gaan, maar zeker een aanrader. Je komt hierdoor op plekken waar je normaal gesproken nooit zou komen.

Nog willen ontmoeten:
Waarschijnlijk voor velen niet bekend, maar Michael Bibi. Dit is een tech-house producer/DJ uit Engeland. Zijn muziek producties zijn van zo’n hoog niveau en een uniek geluid in de scene. Iemand waarvan ik veel kan leren en als een voorbeeld zie.

Het mooiste aan MIJN Magazine:
Een magazine die de kracht van de Achterhoek laat zien. De verhalen van en over de ondernemers trekken mijn aandacht. Inspirerende teksten over hoe ze een bedrijf hebben opgestart. Veel leermomenten voor beginnende, maar ook ervaren ondernemers. Dat maakt het voor mij een stukje ‘MIJN Magazine’.

Meer Page 6 modellen zien en hun verhalen lezen? Klik dan hier!

Page 6 Model – november 2020
Uitgever – MIJN Magazine
Fotografie – Robin Sommers

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *