Page 6 Model Ronny uit Doetinchem

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Ronny Wolsing

Naam: Ronny Wolsing
Leeftijd: 46
Woonplaats: Doetinchem

Dagelijks leven + je hobby’s: In het dagelijks leven ben ik actief met de in- en verkoop van automobielen voor mijn eigen bedrijf Wolsing Auto’s. Verder vind ik het leuk om oude vintage spullen te kopen en te verkopen, maar dat is puur hobby.

Hoe vind je het om voor de camera te staan: Ik vind het leuk dat ik af en toe wordt gevraagd. Het zijn toch weer nieuwe ervaringen die je meeneemt in je leven.

Had je er moeite mee dat je al vroeg grijs werd: Daar heb ik nooit moeite mee gehad, dat heeft moeder natuur voor mij beslist.

Wat staat er op je bucktlist: Er staat niet echt iets op m’n bucklist. Zolang er maar gelachen en genoten wordt. Zoveel mogelijk de hedendaagse stress, die er in onze maatschappij heerst, vermijden. Dat brengt de mens namelijk helemaal niets.

De toekomst: Gewoon blijven doen waar ik goed in ben en veel plezier aan beleef. Dat is wat het dagelijks leven mij al brengt.

Waar ga je graag uit: Op z’n tijd even een drankje doen in Doetinchem. Zomers ga ik graag met mijn vriendin en (eventueel wat) vrienden een paar keer naar een relaxed festival. Heerlijk ontspannen.

Het belangrijkst aan je partner: Loyaal, betrouwbaar en vooral veel genieten en lachen met elkaar. Natuurlijk ook steun vinden bij elkaar als het even tegenzit.

Het meest-extreme dat je hebt gedaan: Voor wie het wil geloven, extreme dingen vermijd ik het liefst!

Nog willen ontmoeten: Peter Aerts, al decennia lang op en top sportman met een ijzeren discipline en altijd positief. Zodoende wil ik verder ook alleen maar positieve mensen ontmoeten. De negatieve mensen zuigen namelijk alleen maar je energie weg.

Het mooiste aan MIJN Magazine: Een leuk regionaal magazine, met vaak verrassende onderwerpen.

Meer Page 6 modellen zien en hun verhalen lezen? Klik dan hier!

Page 6 Model – maart 2020
Uitgever: MIJN Magazine
Fotografie: Robin Sommers

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *