Page 6 model – Ruby Nieuwboer

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Ruby Nieuwboer uit Dinxperlo

Naam: Ruby Nieboer 
Leeftijd: 21 jaar
Woonplaats: Dinxperlo

1. Dagelijks leven/hobby’s
In het dagelijks leven ben ik bezig met een voltijd studie. Ik studeer Verpleegkunde aan de HAN in Nijmegen. Met mijn MBOru-Verpleegkundige al op zak ben ik werkzaam bij Buurtzorg naast mijn studie. Daarnaast ben ik een bezige bij wat betreft sport. Ik doe aan acrobatiek bij VGV Varsseveld, ik ga regelmatig naar de sportschool en ik doe aan hardlopen. Ik hoop binnen een jaar wellicht nog de halve marathon te rennen.

2. Hoe ver zou je gaan voor de camera 
Eigenlijk niet zo ver. Ik vind het zelf super leuk om voor de camera te staan, maar ik zou dan wel echt bij mezelf blijven en mijn grenzen aangeven.

3. Meest sexy aan jezelf
Lastige vraag om dit over jezelf te zeggen. Als ik iets moest kiezen dan worden het mijn ogen. Ik denk dat ik doormiddel van mijn ogen ook altijd mijn enthousiasme goed kan overbrengen.

4. Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist)
Toevallig heb ik echt een bucketlist! Hier staan allemaal leuke dingen op. Een die bovenaan staat is het ontwerpen van mijn eigen kleding. Op het moment maak ik samen met mijn moeder blazers met allemaal verschillende mouwen en opdrukken op de achterkant. Dit vind ik echt mega leuk om te doen samen!

5. De toekomst
Mijn toekomst is vooral gericht op mijn studie. Ik wil mijn HBO-V halen en vervolgens zou ik graag nog willen reizen. Ik wil nog meer focus leggen op mijn social media accounts en doorgaan met wat ik nu allemaal doe! En wat betreft mijn baan voor in de toekomst, daar staat nog een groot vraagteken achter. In de zorg vind ik echt alles leuk om te doen…. dat wordt nog een lastige keuze!

6. Waar ga je graag uit
Ik vind het enorm leuk om te stappen! Ik ga graag naar Doetinchem of Nijmegen en af en toe ga ik net de grens over om in Bocholt te stappen. Het meeste ben ik toch te vinden op festivals!

7. Belangrijkste aan je partner
Betrokkenheid en nieuwsgierig vind ik erg belangrijke eigenschappen!

8. Meest extreme dat je hebt gedaan
Hier moest ik echt even over nadenken. Ik heb ooit in een zweefvliegtuig gezeten, super vet! Ik denk dat dat het meest extreme was dat ik heb gedaan. Deze vraag laat mij wel beseffen dat ik meer extreme dingen moet/wil gaan doen!

9. Nog willen ontmoeten: 
Harry Styles. Ik had vroeger een levensgrote kartonnen pop van Harry in mijn kamer staan!

10. Het mooiste aan mijn magazine:
Het mooiste vind ik Page 6 natuurlijk! Je ziet elke keer nieuwe gezichten en altijd kom je iets leuks te weten over deze meiden!

___________________________________________________________________

Page 6 Model

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Voor deze rubriek werken wij nauw samen met Robin Strikkeling. Bekijk de interviews met onze modellen via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/page-6-model/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *