Page 6 Model – Tycho en Jikke

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Jikke en Tycho.

Naam: Tycho Slutter & Jikke Overdiep.

Leeftijd: 19 & 18

Woonplaats: Silvolde & Hengelo Gelderland

Dagelijks leven + je hobby’s: Ik (Tycho) ga nog naar school op het Graafschap college. Daarnaast werk ik in de horeca en voetbal ik graag. Jikke is een tijdje geleden gestopt met haar opleiding. Ze zoekt op het moment nog naar werk en is aan het kijken voor haar volgende opleiding. Verder gaat ze graag naar de sportschool.

Als hobby’s gaan we graag samen koken of bakken. Verder wandelen we graag, houden we beide van auto’s en hebben we een gedeelde interesse in films en series.

Hoe ver zou je gaan voor de camera: Dat ligt er voor ons beide heel erg aan met wat voor reden. Mocht het een foto shoot zijn voor een blad zoals dit dan vinden we het mooi om het vrij rustig te houden maar als het nou een bepaald modemerk is dan ligt dit anders.

Het meest sexy aan jezelf: Tycho: voor mij is dat denk ik toch wel mijn lengte. Verder vind ik het ook mooi dat ik van mezelf vrij breed in de schouders ben en sterke armen heb.

Jikke: Ik ben over het algemeen wel tevreden met hoe ik eruitzie. Het meest sexy aan mezelf vind ik toch wel mijn benen. Ik vind dat ik mooie lange benen heb. Mijn lippen vind ik ook erg mooi.

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucketlist): Tycho: ik zou heel graag nog wat meer van de wereld willen zien. Ook zou ik het ontzettend leuk vinden om een paar keer aan een autorace mee te doen.

Jikke: Voor mij is het ook vooral reizen. Ik wil heel graag in alle continenten zijn geweest. Ook zou ik het heel cool vinden om in een mode magazine te staan.

De toekomst: In de toekomst hopen we natuurlijk samen te blijven en verder plannen we niet te veel vooruit. We zien wel waar we komen en genieten ervan.

Waar ga je graag uit: We gingen graag uit bij de Radstake in Varsseveld maar helaas kan dat natuurlijk niet in de corona tijd.

Het belangrijkste aan je partner: Tycho: voor mij is dat toch hoe je met elkaar omgaat. Jikke is er altijd voor me als ik haar nodig heb en ze weet dat ze dat van me terug kan verwachten.

Jikke: Voor mij is het toch wel hoe lief hij altijd voor me is en dat hij altijd rekening houdt met hoe ik me voel en wat ik graag wil.

Meest extreme dat je hebt gedaan: Dit zijn voor ons vaak de onverwachte feesten waar je plotseling beslist naar toe te gaan. Deze willen nog wel eens uit de hand lopen.

Nog willen ontmoeten: Tycho: ik heb niet specifiek een persoon maar ik zou graag nog een groot sport icoon willen ontmoeten.

Jikke: Voor mij is dat denk ik Alicia Keys. Ik ben opgegroeid met haar muziek en ze lijkt me een heel fijn persoon om een gesprek mee te hebben.

Het mooiste aan MIJN Magazine: Voor ons is dat toch wel page 6 model. We vinden het leuk dat je jezelf op kan geven om dit te doen.

Meer Page 6 modellen zien en hun verhalen lezen? Klik dan hier!

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *