Page 6 model – Tycko en Djessy Kouwenhoven

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan tweeling Tycko en Djessy Kouwenhoven.

Naam: Djessy & Tycko Kouwenhoven
Leeftijd: 20
Woonplaats: Varsseveld

Dagelijks leven + je hobby’s:
In het dagelijks leven zijn wij veel aan het werk. Momenteel werken wij beide samen met onze vader bij Dijkema “ramen en deuren”. Wij hebben een tussenjaar genomen om geld te sparen voor de opleiding die wij volgend jaar willen gaan doen. In onze vrije tijd houden wij ons veel bezig met vrienden, sporten en uitgaan

Hoe ver zou je gaan voor de camera:
We zouden niet tot het uiterste willen gaan voor een camera, misschien wel wat gewaagd, maar niet naakt… Dat vinden we net iets te veel van het goede!

Het meest sexy aan jezelf:
Over het algemeen zijn we erg tevreden over ons uiterlijk, maar als we wat zouden moeten kiezen, kiezen we wel voor: lichaamsbouw, ogen, wenkbrauwen en stralende lach😁

Je grootste fantasie (wat staat er op je bucktlist):
Djessy: Wat er zeker op mijn bucketlist staat is dat ik met mijn vrienden ga bungeejumpen of parachute springen
Tycko: Wat ik graag nog eens zou willen doen, is een camper kopen en samen met mijn broer rond reizen voor een jaar.

De toekomst:
Djessy: Ik hoop dat ik dan een leuke baan heb als audicien. Ik sta voor nu in de wachtrij voor een werkplek bij Beter Horen. Ook zie ik mij graag nog leuke dingen doen met onze vrienden en familie
Tycko: Ik ben afgelopen jaar afgestudeerd als onderwijs-assistent, maar ik zou graag later als meester op een basisschool willen werken. Dat wil ik volgend jaar gaan oppakken…

Waar ga je graag uit:
De meest bezochte plek waar wij uit zijn gegaan is “De Radstake” in Heelweg. Wij gaan daar graag heen met onze vrienden… Maar wij houden er ook van om Festivals te bezoeken! Nu alles weer een beetje open gaat, komt dat heus wel goed!

Het belangrijkst aan je partner:
Tycko: Ik vind spontaniteit erg belangrijk! Gezelligheid en vertrouwen vind ik ook belangrijk in een relatie… maar voor nu ben ik vrijgezel.

Het meest-extreme dat je hebt gedaan:
Meedoen met Kinderkamp Vennebulten!!!

Nog willen ontmoeten:
Djessy:  Ik zou graag een leuke vriendin willen ontmoeten die bij me past😉
Tycko: Ik zou graag de artiesten van de band Foo Fighters willen ontmoeten! De muziek wat zij maken vind ik heel gaaf!

Het mooiste aan MIJN Magazine:
Wij vinden dit een mooie kans om onze koppen te laten zien! Wij staan open voor modellenwerk, mocht daar vraag naar zijn!

___________________________________________________________________

Beauty & Fashion

Op de Beauty & Fashion pagina lees je boeiende verhalen en voorbeelden over Beauty en Fashion in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Meer artikelen over Beauty & Fashion? Ga dan naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/beauty_fashion/

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *