Page 6 Model Werner uit Doetinchem

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel die zich voor de rubriek Page 6 model voor de camera van de allermooiste kant laat zien. Dit keer is het de beurt aan Werner Meijer

Naam: Werner Meijer
Leeftijd: 50
Woonplaats: Doetinchem

Dagelijks leven + je hobby’s:
In mijn dagelijkse leven ben ik de trotse vader van 2 pubers, Lester en Britt. Daarnaast ben ik eigenaar van iProacht Interim Management en oprichter van een start-up WM Executive Search & Business Coaching.  Als ik niet werk, ben ik natuurlijk als jonge 50-er, bezig met wat sportactiviteiten. CrossFit en boksen vind ik plezierig om te beleven. Het geeft mij energie en houdt mij fit.

Hoe ver zou je gaan voor de camera?
Ik hou het bij authentiek. Gewoon leuke, hippe, authentieke foto’s met een vleugje kracht. Het moet vooral een pakkende foto zijn die binnen komt.

Het meest sexy aan jezelf:
Ze zeggen mijn lach. Die is herkenbaar. Ik zou het anders niet weten.

Je grootste fantasie (wat staat er op je Bucketlist):
Een rondreis door Amerika staat op mijn Bucklist. Dit land trekt mij in het bijzonder. Een land van onbegrensde mogelijkheden. Met zo’n typisch Amerikaanse auto rijden langs de kust. Geweldig lijkt mij dat.

De toekomst:
Niemand kan de toekomst voorspellen. Ik hoop op een gezond en gelukkig leven met alle dierbaren om mij heen.

Waar ga je graag uit:
Natuurlijk ben ik wel eens te vinden in het uitgaansgebied van mijn woonplaats Doetinchem. Natuurlijk mag ik graag meer zien, dus een stedentrip is wel aan mij besteedt. Een club dat mij bijvoorbeeld aanspreekt is HEART in München. Hip en vernieuwend.

Het belangrijkst aan je partner:
In een relatie vind ik het belangrijk dat er een wederzijdse basis van vertrouwen en respect is. Liefde en aandacht…hoe mooi is dat.

Het meest-extreme dat je hebt gedaan:
Lastige vraag. Wat voor mij extreem is, hoeft natuurlijk niet voor een ander zo te zijn. Er zijn wel wat extreme dingen gebeurd in mijn leven, bijvoorbeeld een aanhouding van een groep jongeren en overdragen aan de politie wegens poging tot roof en mishandeling. Dat heeft wel impact gehad.

Nog willen ontmoeten:
De mensen die ik wel eens zou willen ontmoeten leven niet meer. Met de levenservaring die ik nu heb, zou ik mijn opa en oma wel eens willen ontmoeten. Mijn moeder die momenteel aan alzheimer leidt, wij zijn haar kwijt. Niet fysiek, maar emotioneel. Wat zou het toch mooi zijn om haar weer eens te ontmoeten hoe ze was.

Het mooiste aan MIJN Magazine:
Een greep uit het dagelijkse leven. Gemakkelijk leesbaar, luchtig en toch informatief.

Meer Page 6 modellen zien en hun verhalen lezen? Klik dan hier!

MIJN Page 6 Model – mei 2020
Uitgever – MIJN Magazine
Fotografie – Robin Sommers

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *