Boenders

Perebolte in Aalten kiest voor maatwerk in duurzaamheid

De betrouwbare specialist. Perebolte Elektrotechniek heeft een naam hoog te houden. De onderneming in Aalten verzorgt sinds 1983 ontwerp, installatie, beheer en technisch onderhoud van complete elektrotechnische installaties voor bedrijven en particulieren. Een gedegen advies staat altijd aan de basis van een project, want Perebolte kiest steevast voor een duurzame relatie met opdrachtgevers.

Maatwerk in duurzaamheid, het zou de slogan van Perebolte Elektrotechniek kunnen zijn. Het bedrijf hecht grote waarde aan een hoge kwaliteit. Dat zie je overal in terug: het contact met klanten, de keuze voor de beste materialen en producten en veel aandacht voor service en nazorg. “Opdrachtgevers hebben recht op een gericht advies en maatwerk. Daar steken we veel tijd en aandacht in. We werken op basis van vertrouwen, dat willen we als lokale partij nooit beschamen. Het is belangrijk dat we klanten altijd in de ogen kunnen kijken. Deze werkwijze past bij ons en het heeft ons geen windeieren gelegd.”   

Zonnepanelen

Voor duurzame oplossingen kunt u prima terecht bij Perebolte Elektrotechniek. Daarbij is zonne-energie zeer interessant. Perebolte Elektrotechniek levert en installeert zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven. “Hierbij gebruiken wij enkel materialen (panelen en omvormers) van hoogwaardige kwaliteit, met bijbehorende goede garanties. Uiteraard monteren wij de panelen op deugdelijke wijze voor een optimaal rendement. Bent u een echte doe-het-zelver en wilt u zelf zonnepanelen monteren? Vanuit ons magazijn leveren we alle benodigde materialen. Desgewenst kunnen we u helpen bij de montage en/of inbedrijfstelling.”

Zonnepanelen zijn onderhoudsarm, maar kunnen toch vuil worden door bijvoorbeeld stof, vogelpoep of mos. Dit kan een negatieve invloed hebben op de prestaties van uw installatie. Extreme vervuiling kan zelfs leiden tot beschadiging van uw zonnepanelen. Perebolte verzorgt periodieke inspecties en onderhoud aan bestaande installaties.

Duurzame verlichting

Geld besparen door energiezuinige verlichting te installeren. Het klinkt eenvoudig en dat is het ook! Door de huidige stand der techniek is voor bijna iedere conventionele verlichtingsinstallatie een energiezuinig alternatief voorhanden. Dit varieert van een ‘eenvoudige’ ledlamp boven de eettafel tot en met het aanpassen van een complete verlichtingsinstallatie in bedrijfshal en/of kantoor. Wat zijn de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Perebolte adviseert u graag. Energiezuinige verlichting biedt vaak een forse energiebesparing, maar er zijn andere voordelen zoals de Energie Investeringsaftrek (EIA) en geringe onderhoudskosten.

Laadpalen

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Het is milieuvriendelijk en opladen is goedkoop. Het aantal elektrische of semi elektrische auto’s neemt dan ook sterk toe. Perebolte Elektrotechniek levert en installeert elektrische laadpalen van diverse gerenommeerde merken. “Wij kunnen gericht advies geven over de mogelijkheden, afgestemd op bijvoorbeeld budget, het type auto, of beschikbare elektrotechnische voorzieningen. Ook hierbij kiezen wij voor maatwerk.”

Contact

Voor elektrotechnische oplossingen en duurzame maatregelen komen wij graag bij u langs om u een advies op maat te geven over de mogelijkheden. Vanzelfsprekend doen wij dit geheel vrijblijvend.

Voor meer informatie:

Perebolte Elektrotechniek
Industriestraat 11
7122 AP Aalten
T    0543 473161
E    info@perebolte.nl
I     www.perebolte.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *