De beren

Personeel bij De beren vormt één grote familie

Zoek je een leuke (bij)baan in de horeca? Bij restaurant De Beren in Doetinchem doen ze er alles aan om het hun personeel zo goed mogelijk naar de zin te maken. Beheerder Rien Kaan: “We zijn een jong en dynamisch bedrijf en het is leuk om bij ons te werken. Daarnaast maken we ook buiten het werk regelmatig leuke uitstapjes met het personeel. We vormen één grote familie.”

Restaurant De Beren in Doetinchem serveert ontbijt, lunch, borrel, diner en weer een borrel met lekkere cocktails en tapashapjes. “Wij vinden beleving heel belangrijk en wij denken dat we dat absoluut kunnen bieden”, vertelt Kaan.

Bij De Beren zoeken ze daarom parttimers voor in de bediening en de keuken en je kunt er al terecht vanaf acht uur per week. Kaan: “Je hoeft geen ervaring te hebben, maar als je dat wel hebt is dat meegenomen. Wij leiden onze mensen zelf op en bieden ze ook doorgroeimogelijkheden. Ze bepalen zelf hun salaris: hoe beter je wordt, hoe meer je gaat verdienen.”

Ook studenten vanaf zeventien jaar worden opgeroepen om te solliciteren. “We vinden school heel belangrijk. Als je moet leren voor je tentamens of examen krijg je in goed overleg gewoon vrij. Je hoeft bovendien niet elk weekend te werken. Je kunt gewoon lekker blijven sporten en uitgaan met je vrienden.”

De Beren heeft ook nog plek voor fulltime zelfstandig werkende koks, die het leuk vinden om achter de houtskoolgril mooie grote stukken vlees te grillen en de mooiste en lekkerste tapashapjes en lunchgerechten te maken.

Kom proberen of het wat voor je is! Je heb 1 maand proeftijd en bevalt het van beiden kanten, dan krijg je een contract met een starterspremie van 75 euro. Restaurant De Beren, Simonsplein 2, Doetinchem. Tel. 0314-744027 of kijk op de website: www.beren.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *