Persoonlijke aandacht centraal bij Woonzorg Zieuwent

Persoonlijke aandacht centraal bij Woonzorg Zieuwent

Persoonlijke aandacht, daar draait het om bij Woonzorg Zieuwent. Het is een kleinschalige woon- en zorglocatie waar 24 uur per dag persoonsgerichte zorg wordt verleend. “Als thuis wonen niet meer kan, bieden wij uitkomst in een warme en huiselijke omgeving”, zegt bestuurder Els Grevers.

Woonzorg Zieuwent staat garant voor professionele en liefdevolle zorg op een unieke plek: de voormalige pastorie. Het monumentale gebouw bestaat uit 13 appartementen waarvan 3 voor echtparen. “Dankzij de unieke locatie kunnen onze bewoners verbonden blijven met de gemeenschap die zo vertrouwd voor ze is”, vertelt Els. Voorop staat dat ze kunnen genieten van hun laatste levensjaren. “Dat gebeurt door elkaar te ontmoeten. Samen worden activiteiten ondernomen en veelal gezamenlijk gegeten, wat een positieve invloed heeft op hun gevoel van thuis zijn én eenzaamheid tegengaat. Thuisvoelen staat centraal.” Om in aanmerking te komen voor een appartement is een WLZ-indicatie (op basis van VTP) nodig.

Meer informatie

Voor meer informatie, neem gerust contact op met Woonzorg Zieuwent. Dat kan via tel. 0544 221032 of mail naar: info@woonzorgzieuwent.nl  Belangstellende medewerkers of vrijwilligers kunnen zich hier ook melden.

Contact

Woonzorg Zieuwent
Harreveldseweg 39
7136 LW  Zieuwent
T: 0544 221032
info@woonzorgzieuwent.nl
I   www.woonzorgzieuwent.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *