kozijnen

Persoonlijke aandacht kracht van Topline Kozijnen

Kunststof kozijnen en deuren zijn duurzaam én populair. Ze hoeven niet geschilderd te worden, vergen weinig onderhoud, zijn erg isolerend en hebben een mooie uitstraling. Maar met welk bedrijf ga je in zee? Als je voor Topline Kozijnen kiest, weet je dat het perfect in orde komt. De kracht van de betrokken onderneming zit in topkwaliteit en persoonlijke aandacht.

“We besteden veel tijd aan onze klanten”, vertellen eigenaren Peter en Kristel in de fraaie showroom van Topline Kozijnen in Silvolde. “Wij ontzorgen ze volledig. Van advies, levering, montage tot service en nazorg. Bij ons wordt alles perfect ingemeten en op maat gemaakt door ervaren monteurs. Dat zie je terug in het eindresultaat.” Peter en Kristel begonnen 4 jaar geleden Topline Kozijnen door de krachten te bundelen. Peter heeft al ruim 25 jaar ervaring in het vak en Kristel was als zelfstandig ondernemer actief op het gebied van internet, marketing en reclame. “Ieder heeft zijn eigen taken. We vullen elkaar mooi aan.” Peter doet verkoop en stuurt de eigen montageteams aan, Kristel is verantwoordelijk voor marketing, financiën en klantenservice.

Beste isolatiewaarde

Topline Kozijnen staat garant voor topkwaliteit (ook bouwkundig), een sterk advies en een prima service. De gedegen aanpak legt het bedrijf geen windeieren. “We zijn nu vier jaar actief en de klantenkring groeit flink. Dat komt mede door mond-tot-mond reclame.” De positieve ervaringen op Google spreken boekdelen en liegen er niet om. Met een gemiddeld cijfer van 4,9 (van maximaal 5,0) scoort Topline Kozijnen bijzonder goed. “Daar zijn we blij mee, want bij ons telt alleen een tevreden klant. Het is fijn om waardering te krijgen en het vertelt zich rond.” De toegepaste Veka kozijnprofielen zijn kwalitatief niet te overtreffen en hebben de beste isolatiewaarde. De producten zijn voorzien van hoog rendement glas. Naast kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien, kun je bij het echt Achterhoekse bedrijf terecht voor o.a. rolluiken, screens, en Keralit gevelbekleding. Het is zinvol te kijken of er subsidiemogelijkheden via de gemeente of rijksoverheid beschikbaar zijn in het kader van duurzaamheid. Ook het Warmtefonds kan uitkomst bieden.  

Oproep

Vanwege de groei is Topline Kozijnen op zoek naar gemotiveerde ZZP-monteurs. Heb je interesse? Laat het weten. Topline Kozijnen heeft de beschikking over een showroom in Silvolde. Daar kunnen klanten op afspraak terecht. Voor een afspraak, meer informatie of een geheel vrijblijvend advies gewoon aan de keukentafel bij je thuis, neem gerust contact op.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *