arendkracht

Persoonlijke ontwikkeling centraal bij Arendkracht

Arendkracht is de praktijk van Josefine Arendsen. Ze is ervaringsdeskundige in het loslaten van angsten en piekeren. “Ik heb mijzelf hierdoor ontwikkeld en geleerd mijzelf te kunnen zijn. Die wijze lessen wil ik heel graag meegeven aan jongeren en volwassenen.”

Door angst en terughoudendheid lopen veel mensen vast in hun werk of leven. Ze zijn bang voor veranderingen en blijven in een vicieuze cirkel zitten. Daarnaast zijn er veel gevoelige mensen die onbewust prikkels van buitenaf overnemen. Ze krijgen lichamelijke klachten en ondervinden problemen door negatieve denkpatronen. Wil jij jezelf ontwikkelen? Josefine Arendsen kan jou begeleiden naar meer verbinding, meer plezier en zorgen dat jouw doelen behaald worden. “Soms is het fijn om hulp te krijgen van een coach die je even op weg helpt en houdt.

Iemand die begrip heeft voor de situatie, een luisterend oor biedt en niet oordeelt.” Honderd procent jezelf vinden met haar hulp, dat is het uitgangspunt. “Er zitten veel mensen in hun comfortzone en durven daar niet uit te stappen. Mijn doel is om jou helemaal te ontplooien tot wie je wilt zijn.” De volgende vragen spelen daarbij een rol: doe je werk waar je blij van wordt, krijg je energie van hetgeen je doet, durf je nee te zeggen, kom je voor jezelf op, ben je gelukkig met jezelf? “Als spiritueel coach ga ik je helpen om te kijken waar je echte passie ligt.” Ze komt snel bij de kern en daardoor kan je snel je blokkades doorbreken. Ze krijgt waarnemingen door van boven wat er voor jou door mag komen.

Door de jaren heeft Josefine veel mensen geïnspireerd en gemotiveerd om oude patronen te doorbreken en bewust naar zichzelf te kijken en positief actie te ondernemen. Ze volgde trainingen en opleidingen, heeft zich ontwikkeld als coach, loopbaancoach en paragnost/medium.

Contact

Voor meer informatie:

Arendkracht

Meidoornstraat 13

7255 XJ Hengelo Gelderland

T   06 10397998

E   info@arendkracht.nl

I    www.arendkracht.nl

arendkracht

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *